Ny skrabet udgave af Surface

Et badekar til vilde spil

Den ligner lidt et baby-badekar, som en voksen har placeret sig i med mærkelige briller på. Men en gang imellem skal man have lov til at se åndsvag ud for at opnå den ultimative oplevelse.

Badekarret er nemlig en bevægelses-simulator til Virtual Reality, og den skal være den første af slagsen, som man reelt set kan betale sig fra uden at belåne hus og lejlighed. Fysiske simulatorer koster let 100.000 kroner, hvor Yaw kan fås for 5.500.

Den nye Yaw VR Compact Portable Motion Simulator har samtidig den fordel, at den er let at flytte rundt på. Den kan tages frem fra skabet, når der skal leges i Virtual Reality – og pakkes væk igen efter brug. Den fylder ikke mere end babys lille kravlegård – og den fungerer lidt på samme måde for voksne og større børn.

Ideen med Yaw er, at Virtual Reality brugeren ikke kun får sine indtryk og påvirkninger via briller og hovedtelefoner. Badekarret kan bevæge sig i alle retning og på den måde videregive fysiske oplevelser, næsten som om man selv sad i en racerbil, i et jagerfly eller red på ryggen af en vild hest.

Yaw er kompatibel med al SimTools software og mere end 80 forskellige simulator apps til pc-brug – heriblandt også de mest kendte. Yaw arbejder desuden på at gøre sit “badekar” kompatibel med VR platforme som Oculus Go, Samsung Gear VR og Sony PlayStation VR.

Yaw forhandler i øjeblikket med de store spil-softwarehuse om at tilpasse deres produkter til simulatoren, men man står bestemt ikke uden indhold, når man køber badekarret.

Man kan i øjeblikket forudbestille Yaw VR via iværksætter portalen Kickstarter, hvor det går rigtig godt med salget. Hvis man er hurtig, fås badekarret stadig til en lav intro-pris på 890 USD. Med i prisen følger bl.a. fire VR spil til bilrace, flysimulator, rutsjebane og rumskibs kamp….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny skrabet udgave af Surface