Arkade atmosfære i miniformat

Ny skrabet udgave af Surface

Da Microsoft præsenterede sin Surface Laptop sidste år,  var alle enige om, at den var smuk, let, lækker og potent. Den var bare også dyr. Man kunne sagtens finde andre små notebooks med samme præstationer til lavere mindre. Måske lige bortset fra, hvis det var en MacBook fra Apple.

Nu vil Microsoft åbenbart have spredt Surface Laptop ud hos et bredere publikum. En ny, lidt mere svagbrystet udgave skal være 200 USD billigere end den nuværende, der koster 1.000 USD.

I Danmark betaler man fra 8.800 kroner for Surface Pro med Intel i5 processor. Så det bliver spændende at se, hvor meget billigere den nye lillebror bliver, når den kommer her til landet. 7.500 kroner lyder som et godt gæt. Det gør stadig ikke Surface Pro til en ”prisbrækker”, men trods alt.

Microsoft Surface Laptop kommer med en 13,5 tommers touch skærm.

I det ydre kan man ikke se forskel på den nye ”lille” og de andre. Well jo. Den billige fås kun i platinum sølv,  hvor man kan vælge de dyrere i fire forskellige farver. Touch skærmen er den samme på 13,5 tommer og 2.256 gange 1.504 punkter. Tastaturet i kvalitet også – blot har det ikke en alcantara læder-overflade som i de dyrere versioner af Surface Pro.

Indendørs er der skåret mere ned. I stedet for Intels kraftige Core i5 eller i7 processor må man nøjes med en Intel M3, 4 GB RAM, 128 GB SSD og Intels standard HD 615 grafikchip.

Microsoft har i første omgang sat den nye Surface Laptop til salg på det amerikanske marked. Hvornår den dukker op på vores breddegrader, er ikke offentliggjort endnu….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arkade atmosfære i miniformat