Gaming i ægte træ

Ekstra liv på mobile pletskud

Små bærbare printere kan være praktiske nok, hvis man gerne vil have en hurtig ”hard copy” af de snapshots og selfies, man lige har taget med sin mobiltelefon.

Printerne bliver dog først rigtigt spændende, når de som Lifeprints nye 2×3 eller 3×4.5 indeholder Augmented Reality, så man kan tilføre sine billeder og print ekstra special effects.

Det kan f.eks. være filtre fra Snapchat eller Instagram, små animerede effekter som flyvende hjerter osv, der skaber liv og bevægelse i de udskrevne billeder.

Tryllestaven – eller rettere Lifeprint tricket – ligger i, at man peger på det printede foto med sit smartphone kamera, der så automatisk vil kalde en app, som tilbyder de ekstra effekter. De vises så på mobilens skærm og kan udskrives på næste print.

Alt, hvad man foretager sig på den lille printer, kan deles. Enten via sociale medier eller direkte med andre brugere af Life Print. Man kan sende sine billeder på et sekund til hinanden og på den måde sprede f.eks. bryllupsbilleder, sjove julekort eller kreative fødseldags lykønskninger med egne tekster.

Lifeprint kan udskrive direkte fra sociale medier som Facebook, Snapchat, Instagram, fra animerede GIFs eller fra Apple Live Photos. Den medfølgende app passer til iOS eller Android, så man kan printe direkte fra sin mobil eller tablet via trådløst Bluetooth.

Lifeprints billeder er forsynet med en selvklæbende folie på bagsiden, så man kan placere sine pletskud nærmest overalt.

Lifeprint bruger same ZINK printer teknologi uden blæk, som også HP, Kodak, LG, Fuji, Leica og Polaroid har bygget små bærbare printere eller kameraer med instant printere til. Ingen af de andre har dog samme avancerede redigerings-app med Augmented Reality effekter.

Lifeprint fås i to størrelser. Den lille til iOS og Android udskriver billeder på to gange tre tommer (50 x 75 mm) og koster 129 USD – ca. 800 kroner. Den større i iOS printer fotos på 3 x 4,5 tommer (75 x 11,5 mm). Den koster 149 USD eller ca. 925 kroner.

Fjerner man en tynd folie på bagsiden af billederne, får de en lettere klæbrig overflade, så man kan placere dem overalt – på vægge, døre, køleskabe, pc-skærme osv.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=nt8VLesY6bU%20%20

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaming i ægte træ