Danmarks bredbånd på 47. pladsen

Apples grundlægger i 1 til 6

Apples stifter og topchef gennem mange år, Steve Jobs, var en legende i levende live – og hans stjerne-status er ikke blevet mindre efter hans død i oktober 2011.

Mange dyrker Jobs som idol og udødeligt forbillede, selvom han selvfølgelig også havde sine mindre stærke sider. F.eks. skulle geniet have været meget svær at samarbejde med i det daglige.

Anyway – hvis I har en Apple-elsker i familien eller måske selv er en Jobs-fan af de store – kommer her den helt rigtige julegave idé: En utrolig naturtro udgave af ham i størrelse 1:6.

Steve Jobs kopien fremstilles af den taiwanesiske legetøjs-producent Damtoys, der bl.a. tilbyder en serie Legendary Inventors figurer. Den er inspireret af et berømt portræt af Apple-grundlæggeren, som  den amerikanske kunstner Sidney Maurer har malet.

Damtoys bruger en blanding af special-plastik, metal, tekstil og kunststof til figuren, der som en dukke kan placeres i forskellige stillinger og positurer. Man kan have ham stående eller siddende på en stol. Måske på sit skrivebord eller en reol på kontoret, hvor man kan lade sig inspirere af Jobs’ evne til at gøre drømme til virkelighed.

Damtoys laver meget præcist og detaljeret legetøj – for voksne. Jobs kommer således komplet med et udvalg af hænder, 90’er stil møbler, forskellige Apple produkter og et æble med bid i. Sødt. Desuden fremtræder Jobs naturligvis i sit signatur-outfit med jeans, sneakers og den sorte turtle-neck trøje.

Den lille version af Steve Jobs kan i øjeblikket købes i online butikken play-asia.com i Singapore. Prisen er 1.250 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarks bredbånd på 47. pladsen