Se de mest sete mærker i de sociale medier

Dansk design lyder godt i ørerne

Danske Jabra måtte selvfølgelig også overgive sig til de stemme-styrede personlige assistenter, der oversvømmer verden i øjeblikket. Bare ikke Danmark.

Men Jabra, der er en del af den velkendte GN koncern med høreapparater og headsets, sælger langt flere øretelefoner i udlandet end på vores lille marked.

Og derfor kan Jabras nye trådløse Elite øretelefoner naturligvis kommunikere med Amazon Alexa – og med Apples Siri eller Googles Assistant. For hvis de ikke kunne, ville det være svært at sælge dem i f.eks. USA, England og Tyskland.

Jabras nye Elite 65t skal bl.a. konkurrere med Apples AirPods.

Jabra har fem Elite modeller klar, Elite 25e, 45e, 65t, Active 65t og Sport. Det lille ”t” står for ”true wireless” – øretelefonerne kommer helt uden ledning. Mens ”e” skal stå for ”earbud”, som alle fire modeller jo egentlig har.

Never mind – Jabras nye Elite øretelefoner er beregnet for de mange, som ofte har en aktiv livsstil – og som går med deres ”earbuds” i ørerne dagen lang. Til at høre musik eller til at tale i telefon.

Med sine mange års erfaring fra høre-apparater har Jabra en knowhow som ingen andre, når det gælder om at gøre lyd og stemmer så klare og tydelige som muligt. Desuden er der lagt stor vægt på ergonomien. Man skal så at sige ikke mærke, at man har øretelefoner eller headsets på.

Jabras billige Elite 25e øretelefoner har bl.a. en vindbeskyttet mikrofon.

De nye Jabra Elite øretelefoner er således forsynet med op til fire støjreducerende mikrofoner (65t modellerne). Batterierne holder samtidig i op til 18 timer på en opladning. Kommunikationen foregår trådløst med f.eks. en smartphone via Bluetooth 5.0 teknologi.

De fleste vil nok bruge de nye Elite øretelefoner sammen med Jabra Sound+ app’en. Den tilfører ekstra funktioner og gør det muligt at tilpasse Elite enheden helt præcist til brugerens særlige behov og præferencer.

Via app’en vælger man f.eks. sin stemme-assistent, tilpasser sin musikprofil, indstiller hvor meget baggrundsstøj man vil høre, holder øje med batteriets tilstand osv.

Jabras Elite Sport er beregnet til seriøse sportsfolk og fitness freaks, der udsætter både sig selv og deres øretelefoner for hårde prøvelser.

Dyrest blandt de nye Jabra øretelefoner er Elite Sport til knap 2.000 kroner. Det er en hårdfør model, der kan tåle lidt af hvert både udendørs og indendørs. Elite Sport er helt uden ledninger og er bl.a. sikret mod sved og støv.

 

Elite 65t er luksus modellen, der nok skal konkurrere direkte med Apples AirPods. Jabra har i den forbindelse den fordel, at man ikke er bundet på til Apples Siri assistent. Desuden er Elite 65t mindre end Apples trådløse øretelefoner. Prisen er endnu ikke offentliggjort, men mon ikke den vil ligge på samme niveau som AirPods – når de kommer til marts?

Active 65t – se indledningsfoto –  er langt hen ad vejen identiske, men har bl.a. fået indbygget accellerometer, der gør dem særligt interessante for motionister og fitness dyrkere. Elite Active 65t kommer også helt uden ledninger og sikret mod sved og støv. De kommer på markedet i april, og prisen endnu ukendt.

Via Jabra Sound+ app’en kan man skræddersy lyden i sine øretelefoner præcist, som man bedst kan lide det. Desuden kan man vælge, om øretelefonerne skal fungere sammen med stemme-styrede digitale assistenter som Amazon Alexa, Apple Siri eller Google Assistant.

April er også fremkomst for Elite 45e øretelefonerne, der har en snor om halsen, så de sidder bedre fast. Øretelefonerne har to mikrofoner og er beskyttet mod vand og støv.

Endelig er der billig-modellen Elite 25e, der kan købes for 599 kroner. Disse øretelefoner har bl.a. en vind-beskyttet mikrofon og kører 18 timer på en batteri opladning….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se de mest sete mærker i de sociale medier