Vind og vand lader mobilen op

Når tv bliver til et kunstværk

Bang & Olufsens store konkurrent på luksus-tv – tyske Loewe – har været en tur forbi designeren Bodo Spectrum i London for at få tegnet sin nye topmodel Bild 9.

Designet falder bestemt ikke i alles smag, men jeg kan sagtens forestille mig, at mange vil elske Bild 9. For sine minimalistiske linier og måske inspirationen fra Bauhaus stilen og Art Deco bølgen fra 1920’erne og 30’erne.

Loewe Bild 9 kan placeres i tre forskellige “rammer”. Eller skal vi kalde dem stativer, for de findes til placering frit stående, på væg eller på bord og reol.

Alle tre er håndbyggede i rustfrit stål og poleret omhyggeligt, så de får tv-skærmen til at fremstå som et kunstværk. Det ses tydeligst i gulv-rammen, der minder meget om en kunstners staffeli.

Loewe tv’ets rammer eller stativer er enkle og smukke i klassisk stil.

Skærmen er kun syv millimeter tyk og af den nyeste OLED type med Ultra HD 4K opløsning med HDR billed-forbedring via Dolby Vision.

I slukket tilstand ser Loewe Bild 9 meget diskret og ufarlig ud:

Tænder man imidlertid for tv’et, glider skærmen lydløst opad og afslører en integreret soundbar med seks aktive enheder og fire passive bas-paneler samt digitale Hi-Fi forstærkere på tilsammen 120 watt.

Larmer de ikke nok, kan Bild 9 forbindes trådløst til Loewes Klang 9 højttalere. Det er tre-vejs aktive højttalere med fire digitale forstærkere på tilsammen 310 watt indbygget. I bunden af de slanke Klang 9 bokse sidder en subwoofer.

Loewe Bild 9 kan udvides med de trådløse Klang 9 højttalere, der har egne forstærkere i. Man behøver derfor ikke sætte en forstærker eller Hi-Fi receiver og surround dekoder mellem tv og højttalere.

Loewes nye super-tv har en integreret 5.1 surround dekoder, så man ikke behøver investere i en separat boks. Indenbors ligger også en digital video-optager på 1 TB.

Bild 9 kommer desuden med de mest populære apps, så streaming via internet af alt fra Netflix, Amazon Video eller YouTube til musik fra Tidal kan ordnes med et tryk på skærmen af ens smartphone eller tablet.

Loewe Bild 9 håndbygges i Bayern og fås enten i grafit-grå eller i rav-guld kulør. Man kan vælge mellem modeller med enten 55 eller 65 tommers skærm.

Bild 9 sendes på markedet i løbet af maj til priser på 7.990 euro 55” udgaven og 9.990 euro for den større version med 65 tommers skærm….

Stativerne til Bild 9 fås bl.a. i en rav-gylden farve, der skal minde om 1920’ernes Art Deco bølge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind og vand lader mobilen op