Første smartwatch i moduler

Meget bedre styr på lyset

Der er gået et lys op for danskerne. Eller snarere – danske designere står bag den nye The Orb by Shade lampe og elpære, der giver bedre kontrol med lys end nogen andre på markedet.

De ”smarte” elpærer, man kan købe i butikkerne i dag, giver via en medfølgende app en vis kontrol af lysets farve og intensitet.  The Orb tilføjer, at man også kan styre lysets temperatur og retning, hvilket har stor betydning for atmosfæren i et rum.

The Orb indeholder fem forskelligt farvede LED lyskilder, der er placeret i tre lag på en skive. Skiverne arbejder uafhængigt af hinanden, således at man fra sin smartphone kan styre både direkte, indirekte og fylde-lys. Den maksimale lysstyrke er 1.900 lumens.

Shades app til The Orb har faste knapper til de almindeligste lys-indstillinger som f.eks. læsning, hygge i sengen, tv-kigning, spisning osv. Men man kan også skræddersy sine egne lys opsætning helt efter lyst og humør.

App’en kan sættes til automatisk at ændre lysets farve, intensitet og retning gradvist i løbet af dagen, ligesom man kan have indstillinger for hver årstid, måned, anledning osv.

The Orb kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Indiegogo for 189 USD – godt 1.300 kroner pr. styk. Det er en tredjedel af den senere butikspris….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første smartwatch i moduler