Facebook ansatte går i virtuel strejke

Sennheiser fylder 75 år

Der var engang, hvor de tyske Sennheiser hovedtelefoner var indbegrebet af god lyd og blev brugt af titusinder musikglade danskere – både professionelle og folk hjemme i stuerne.

Det var tilbage i 1970’erne og 80’erne. I dag findes Sennheiser stadig, men er trods glimragende nye produkter som f.eks. trådløse øretelefoner af meget høj klasse nok kun kendt blandt entusiaster. Den store brede ungdom aner næppe, hvem Sennheiser er.

Det hjælper næppe, at Sennheiser her i juni kan fejre 75-års fødselsdag. I manges øjne betyder det vel bare, at Sennheiser er et oldgammelt navn, men ikke trendy og ungt som AirPods, Beats, Jabra, JBL eller Urban Ears.

(Foto: Sennheiser)

Sennheiser fejrer sin fødselsdag ved at sætte prisen ned på sine ikoniske HD 25 hovedtelefoner og udsende en særlig jubilæums-versionen af dem i et begrænset oplag på 25.000 styk.

Jubi-udgaven kommer i en retro-designet pakke og markerer sig med gule ørepuder – ligesom på Sennheisers berømte HD 412 hovedtelefoner. Altså er den nye Limited Edition nok mest noget for nostalgikere.

HD 25 hovedtelefonerne har især været populære hos discjockeys, på radiostationer og i musikstudier. De har været på markedet i over 30 år, så der må være mange DJs og studieværter på radioen, som har haft dem på hovedet.

Sammen med lanceringen af det nye retro-tilbud har Sennheiser fået lavet en noget utraditionel video, der viser HD 25 hovedtelefoners holdbarhed ved at sætte dem på vandmeloner, der sprænges i luften.

Sennheisers HD 25 kan lige nu købes for 99 euro i stedet for normalt 149. Det er en rabat på 50 procent, og i danske kroner vil de berømte hørebøffer altså koste ca. 750 kroner. Jubi-udgaven koster ikke ekstra, men man skal være heldig at få fat i en af dem….

(Indledningsfoto til artiklen: Sennheiser)

Den særlige Linkited Edition udgave af HD 25 hovedtelefonerne kommer i en kasse i designet som for 30 år siden. (Foto: Sennhieser)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook ansatte går i virtuel strejke