Flere vil se reklamer på iPhone

Bedre golf med smartwatch

(Foto: TAG Heuer)

TAG Heuer var en af de første schweiziske urfabrikanter, som erkendte åbent, at verden nu bliver domineret af smartwatches.

Derfor besluttede TAG Heuer sig relativt tidligt at hyle med de digitale ulve i stedet for at forsøge at kæmpe imod dem med analoge våben.

Af samme grund hører TAG Heuers lækre Connected ure til de mest kendte smartwatches i luksus-klassen.

Her sælger de godt uden at komme i nærheden af de antal, som Apple hælder over disken. Apple Watch alene købes i flere eksemplarer hvert år end samtlige ure fra Schweiz tilsammen.

(Foto: TAG Heuer)

For nogle måneder siden lancerede TAG Heuer fjerde generation af sit Connected smartwatch – med efternavnet Calibre E4.

Det måtte helt logisk blive fulgt op af en særlig udgave til golf-entusiaster. Netop den sportsgren er nok den mest udbredte blandt TAG Heuers kunder.

Calibre E4 Golf Edition er nu lanceret og kan købes inden længe. Uret opgraderer det i forvejen veludstyrede smartwatch med en række apps og features, der kan hjælpe og forbedre præstationerne på golfbanens fairway.

Det umiddelbart største fremskridt ser man i Calibre urets digitale landkort. De viser større dele af banen og af ens spil – inklusive de præcise afstande til næste hul og status for runden indtil videre.

Nogle mener, at TSAG Heuer har begået verdens bedste golfur. (Foto: TAG Heuer)

TAG Heuer bæreren kan også forvente automatisk slag-måling, når man svinger køllen. Den feature har Apple Watch app’en dog ikke, men den skal være på vej.

Hvis man parrer sit Connected ur med en iPhone via TAG Heuers iOS app, kan man også dele 3D videoer af sine bedste slag på banen.

Selvfølgelig rummer det nye ur informationer om og kort af en stor del af de kendte golfbaner på denne jord. Mangler der på en, kan de højst sandsynligt downloades fra internet.

Golf Edition E4 er bygget ind i TAG Heuers Calibre E4 ur med 45 mm urkasse af titanium, der havde verdens-premiere i februar.

Motoren indendørs er Qualcomms Snapdragon Wear 4100+ processor, der skal være både hurtigere og levere 30 procent længere batteri-levetid end forgængeren uden plus i enden.

OLED-skærmen er gjort mere lysstærk, så den kan læses bedre i solskin på golfbanen. Ny er også en integreret højdemåler, selvom den jo nok er mere relevant, når man er på bjergvandring end forsøger at ramme 18 huller i græsset med så få kølleslag som muligt.

Styresystemet er i øvrigt Android-baserede Wear OS 2.0, som TAG Heuer nok opgraderer til version 3.0, når det er klar inden alt for længe.

Golf Edition er dyrere end TAG Heuers standard E4 ur i titanium. Til gengæld får man de nye golf-apps og tre Titleist golfbolde med i prisen. Den er på 2.650 dollars eller ca. 18.500 danske kroner….

(Foto: TAG Heuer)

(Foto: TAG Heuer)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere vil se reklamer på iPhone