Essential kan omsider købes

Nye sko har en egen skærm

For et par år siden skrev jeg første gang her på bloggen om de skægge ShiftWear sko, som man kan ændre udseendet på ved hjælp af en smartphone app.

Siden har der længe været stille omkring ShiftWear, som jeg var lidt bange for var forsvundet som så mange andre opstart virksomheder med en god idé.

Men nej – heldigvis. Nu er ShiftWear tilbage med en officiel lancering af hele seks forskellige sneakers. De er alle forsynet med bøjelige farveskærme på siden – og de kan forudbestilles til priser fra 250 USD pr. par – ca.  1.600 kroner.

Skærmene har forskelligt udseende på de seks modeller. Fælles for dem er, at de kan vise fotos, videoer eller mønstre, som man udvælger fra en smartphone app.

ShiftWear medleverer et billed-arkiv, når man køber et sæt sneakers. Mere sjovt er dog, at man kan tage sine egne fotos eller videoer og lade dem afspille på skoenes sider.

Det skal nok vække opsigt overalt, hvor man kommer gående – eller måske snarere sidder. I s-toget, i bussen, på en cafe, ved en fest, i skolens klasselokale osv. ShiftWear må også være oplagt til reklame formål.

I app’en kan man også vælge, om billederne på skoen skal være faste, om de skal udskiftes med mellemrum – eller de skal køre som et lysshow og eller en film.

ShiftWear sneakers er forsynet med både Bluetooth og Wi-Fi. Så kan man i princippet også styre billederne fra en laptop eller tablet, selvom det selvfølgelig er nemmest at skifte motiver via en smartphone, som man alligevel altid har på sig.

I skoene sidder et batteri, der kan få energi på flere måder: Med en almindelig oplader i en stikkontakt. Trådløst via en oplader, der minder om en sål, man stiller skoene på. Eller via kinetik, hvor bevægelser med foden sender strøm til batteriet.

De fleksible skærme på ShiftWear sneakers er vandtætte, bliver ikke ødelagt af snavs og olie – og de kan tåle mindre stød. Man skal dog nok ikke spille fodbold eller sparke til lygtepæle, når man har dem på.

https://www.youtube.com/watch?v=2HaeHiZzsOI%20

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essential kan omsider købes