Glem aldrig dine data

TAG Heuer bliver legesyg

(Foto: TAG Heuer)

Verdens mest populære blikkenslager får nu et nyt hjem efter ophold i utallige spillekonsoller og hjemmecomputere.

Nintendo er nemlig gået i samarbejde med det kendte schweiziske urmærke TAG Heuer om at lave en særlig Super Mario udgave af det lækre, men dyre Tag Heuer Connected X smartwatch.

Den charmerende tegneserie figur vil optræde på en hel række urskiver og i flere animationer på TAG Heuer uret. Det kan købes fra den 15. juli.

Mere interessant er imidlertid urfabrikantens anvendelse af Super Mario til at blive mere fysisk aktive og få rørt deres krop.

(Foto: TAG Heuer)

Åbenbart er TAG Heuer bange for, at deres typiske købere sidder det meste af tiden bag et skrivebord, i en luksus limousine, ved et veldækket frokostbord, i et flysæde eller hjemme i lædersofaen. Uden at have forbrændt særligt mange kalorier i løbet af dagen.

Indeni uret ligger en app, der registrerer bærerens aktiviteter og via den farverige comic figur opmuntrer til at få lidt motion. Gør bæreren det, belønnes han eller hun med bonus points, der kan bruges i forskellige spil på uret.

Undervejs møder urbæreren en række andre figurer fra det berømte Super Mario univers. Det er bl.a. Super Star, Super Mushroom, Goal Pole og Pipe.

Hvis man ikke kender Nintendo bestselleren i forvejen – f.eks. fra sin egen barndom – kommer man til det via det nye TAG Heuer ur.

(Foto: TAG Heuer)

 

TAG Heuer beskriver selv ideen således: ”Upbeat and active personality will encourage wearers of this smartwatch to enjoy moving too.”

Lidt smart har TAG Heuer indrettet sin nyhed, så urskiven bliver mere levende og animeret, nå bæreren viser sig fysisk aktiv.

Det forudsætter naturligvis, at bæreren gider bevæge sig – og om vedkommende synes, det er sjovt at lege med en computerspil figur.

Den typiske TAG Heuer bruger, der er villig til at betale 2.150 dollars eller ca. 13.800 kroner for et ur, går nok mere efter en klassisk tidsviser med integrerede smartwatch features. Diskret og med udstråling af klasse.

Anyway – TAG Heuer viser en ganske gennemført implementering af Super Mario universet på sit Connected ur:

 

Der er ikke kun tale om simple animationer i rødt og blåt. Selve urskiven indeholder også retro elementer, der viser den originale Mario blikkenslager fra 1985. Så gammel er den populære figur.

Dertil kommer, at uret er forsynet med Super Mario betjening. Krone og funktions-knapper fremtræder i Super Mario rødt. Desuden har Tag Heuer indgraveret comic symboler i både urkasse og urrem.

Det sjove TAG Heuer Connected X ur kører med Wear OS som styresystem, Det betyder bl.a, at man kan betjene det med Google Assistant eller hente kalender og vejrudsigter fra Android.

Hopper man på motions-vognen sammen med Super Mario, kan man synkronisere med Google Fit eller TAG Heuers egne apps til golf, sport og wellness.

Bemærk i øvrigt, at TAG Heuer kun fremstiller 2.000 eksemplarer af uret. Man skal nok være hurtigt ude med de mange blikkenslager-fans, der eksisterer verden over….

(Foto: TAG Heuer)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glem aldrig dine data