Fri data hos Telenor

Her er Windows 11

(Foto: sdra_owen / Baidu)

Det er kun et par dage siden, at jeg kunne fortælle, at historien om Windows 10 var ved at lakke mod enden. Efter godt seks år.

Dagen efter Sankt Hans vil Microsoft holde et stort online event, hvor vigtigste emne på dagsordenen er den største opgradering af Windows i mange år.

Mange mener, at det er en pæn omskrivning af, at Microsoft vil præsentere afløseren for Windows – well næppe – men i hvert fald et tigerspring, der kunne retfærdiggøre betegnelsen Windows 11.

Natten til i dag begyndte skærmbilleder af den nye Windows så at lække på internet. Lækagerne kommer både fra amerikanske og kinesiske sociale medier, så der må være noget om snakken.

(Foto: sdra_owen / Baidu)

Hvis de billeder holder, som jeg viser i denne artikel, bliver der ikke afgørende nyt at vente i det ydre design.

Nyheden ligner Windows, men har fået lysere baggrunds-farver og afrundede hjørner. Desuden kan man tilsyneladende centrere start-menu og  ikoner på opgave-bjælken. Sødt, men ikke vigtigt.

Designet kan minde om Windows 10X, som Microsoft droppede for nylig. 10X var en Windows variant specielt til to-delte smartphones og små laptops.

Da 10X er den senest kendte Windows variant på vej, er det vel logisk, at Microsoft genbruger nogle af de gode ting til en kommende og stor Windows 11.

Forhåbentligt er der flere fremskridt indendørs, men dem prøver Microsoft nok at hemmeligholde indtil den 24. juni. Mange mener f.eks, at widges vil vende tilbage til Windows….

 

(Foto: sdra_owen / Baidu)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fri data hos Telenor