Computerspil er ikke barneleg

Fri data hos Telenor

Peggy og Marco Lachmann-Anke / Pixabay)

Erfaringerne fra 2020 taler deres eget tydelige sprog. Her betød danskernes mere eller mindre påtvungne sommerferie-destination – Danmark – et voldsomt hop i den danske datatrafik på mobilen.

Alene hos Telenor kunne man sidste sommer registrere en stigning på over 40 procent – sammenlignet med 2019.

På flere af landets øer, i sommerhus-områder og ved forskellige turist-attraktioner var stigningen endda på flere hundrede procent.

Danmarks næststørste teleselskab forventer, at det samme vil ske her i de næste par måneder. Også, selvom regeringen har åbnet for rejser til udlandet igen.

Data-forbruger vil samtidig blive accellereret af store sports-begivenheder som EM i fodbold lige nu og den kommende Tour de France.

(Foto: Kampus Production / Pexels)

Telenor har derfor besluttet at give fri data til sine privat-abonnenter, der i forvejen har data inkluderet i deres aftaler.

Fri data aktiveres automatisk i dag den 16. juni og gælder frem til den 15. august. Og well – 100 procent fri data er der heller ikke tale om.

Telenor har sat en forbrugs-grænse på 1.000 gigabit. Det svarer f.eks. 350 timers streaming af sport i høj kvalitets-billeder. Det er 13 dage uafbrudt.

Skulle man tage ud at rejse, har Telenor et mobil-abonnement med 20 GB data. Det dækker 99 procent af danskernes populære sommerferie-destinationer….

 

 

 

 

……………..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Computerspil er ikke barneleg