Facebook laver Clubhouse kopi

OnePlus 9 sætter rekorder

Til venstre OnePlus 9 Pro – til højre OnePlus 9. (Foto: OnePlus9

OnePlus har altid været en af de smartphone fabrikanter, der har været dygtigst til at markedsføre deres nye produkter.

For nogle år siden var det f.eks. kun inviterede, der kunne få lov til at købe en OnePlus telefon.

Det skabte en enorm nysgerrighed hos publikum, for hvilken fabrikant kunne tillade sig at sortere sine kunder?

Senere havde OnePlus stor succes med sin ”underdog” strategi. Firmaet solgte ”flagship killers”, der kunne de samme som de dyre Android modeller, men kostede meget mindre.

Den “lille” OnePlus 9 i blåt. (Foto: OnePlus)

Forud for den nye OnePlus 9 telefon, der netop har haft verdens-premiere, lækkede OnePlus dygtigt en masse informationer og data til pressen og influencere.

Det gav masser af forhånds-omtale, så alle OnePlus interesserede – og sikkert også andre – ved næsten alt om de nye telefoner.

Rigtigt mange af dem har straks forudbestilt et eksemplar af OnePlus 9. Faktisk er det over tre millioner mennesker, fortæller OnePlus til kinesiske medier. En ny rekord for mobil-mærket.

De 3.000.000 har vel at mærke stillet sig i en virtuel kø for at bestille en OnePlus 9 eller 9 Pro. Uden at kende dens pris.

Her på Leifshows.dk har jeg omtalt detaljerne i den nye OnePlus adskillige gange. Derfor vil jeg i denne artikel nøjes med at fortælle kort om telefonen.

Den store Pro model i sort. (Foto: OnePlus)

Vigtigst af alt vil jeg også aflevere de danske priser:

OnePlus 9 koster mellem 5.499 og 6.199 kroner.

OnePlus 8 Pro skal man betale mellem 6.999 og 7.999 kroner for.

Den store forskel på OnePlus 9 og 9 Pro ligger i skærm-størrelse og kamera-udvalg. Begge modeller kommer nemlig med den seneste nye Snapdragon 888 processor, 8 eller 12 GB RAM samt 128 eller 256 GB lager.

Batteriet er også identisk og på 4.500 mAh. Det jkan fyldes lynhurtigt med 65 watt. Fra 0 til 100 procent opladning tager under en halv time.

AMOLED skærmen på OnePlus 9 måler 6,5 tomer og viser billeder i Full HD+ grafik. Displayet er lynhurtigt med en opdatering på 120 Hz. Godt til spil og video.

Skærmen på OnePlus 9 Pro er lige så hurtigt, men breder sig på 6,7 tommer og med fornem Quad HD grafik.

Kameraerne på begge OnePlus modeller har fået software forbedringer fra svenske Hasselblad. Vidvinklen på 50 megapixel er også den samme.

Forskellen kommer i hoved-objektivet, hvor OnePlus 9 har en Sony IMX689 billedsensor og Pro modellen den dyrere IMX789 chip. Pro har derudover et separat teleobjektiv på 8 megapixel, som lillebror mangler.

De nye OnePlus telefoner kan i Danmark købes hos 3, Telia, Call me, Oister, Telenor, CBBm YouSee, Telmore, Proshop og Elgiganten,

Jeg vender tilbage med en grundig test af OnePlus 9 i løbet af nogle dage….

OnePlus 9 Pro (Foto: OnePlus)

Den lille OnePlus 9. (Foto: OnePlus)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook laver Clubhouse kopi