Pak iPhone ind i natur

Får ny OnePlus Hasselblad kamera?

(Foto: Dave2D / Youtube)

Flere af de store smartphone fabrikanter smykker sig med samarbejder, hvor berømte foto- og objektiv-firmaer er trukket ind til at forbedre mobilernes kamera-evner.

Huawei har f.eks. brugt Leica, mens Nokia i mange år har haft Zeiss som partner. Det samme har Vivo og OPPO, der er OnePlus’ søsterselskaber i Kina.

OnePlus har hidtil klaret sig på egen hånd, hvilket har skabt glimrende kameraer. Alligevel manglede det allersidste til at nå op i den absolutte topklasse.

Derfor er der ingen OnePlus telefoner, som optræder i Top-10 hos foto-eksperterne fra DxOMark. Her finder man primært navne som Huawei, Xiaomi og Apple placeret allerøverst.

På dette spionfoto ser man tydeligt, at OnePlus 9 får en flad skærm med ramme omkring.(Foto: ConceptCreator / WeChat)

Meget kunne tyde på, at OnePlus ønsker at ændre på den kendsgerning i sin næste generation topmodel, der kommer i marts. OnePlus 9 og 9 Pro hedder mobilerne.

Vedvarende rygter vil nemlig vide, at OnePlus ikke har slået pjalterne sammen med tyske Zeiss som sine søskende, men med svenske Hasselblad.

Hasselblad kender alle professionelle fotografer som storformat kameraer af meget, meget høj kvalitet.

Svenskerne har tidligere arbejdet sammen med Motorola om en luksus-telefon, men vil næppe have deres gode navn forbundet med hvem-som-helst.

Holder informationen med OnePlus altså vand, kan vi forvente ekstraordinært fine kameraer på den nye OnePlus 9 Pro.

Hvis rygterne taler sandt, får den næste OnePlus toptelefon kameraer fra Hasselblad. (Foto: Dave2D / Youtube)

Samtidig kan Hasselblad partnerskabet betyde, at OnePlus’ næste topmodel stiger i pris i forhold til den nuværende. Hasselblad er kendt for at sælge sit varemærke dyrt.

Ud fra spion-billederne fra de kinesiske sociale medier får OnePlus 9 ”kun” tre kameraer på ryggen, hvor to af dem er meget store.

De er henholdsvis hoved-objektiv med zoom og en ultravidvinkel. Det tredje og noget mindre kamera og skal være til makro nær-optagelser.

Meget mere er der endnu ikke dukket op om de mulige Hasselblad-forbedrede kameraer på OnePlus 9 Pro, men de skal nok komme, når vi når tættere på lancerings-tidspunktet.

OnePlus har altid være mester i at lække detaljer ud mere eller mindre officielt, så interessen for en ny mobil forstærkes.

Vi ved dog, at OnePlus 9 får Qualcomms seneste nye Snapdragon 888 processor ombord, og at topmodellen rummer 12 GB RAM og 256 GB lager.

Tilsyneladende bliver skærmen flad og ikke buet med ”vandfald” på siderne som på OnePlus 8 Pro. Displayet på 6,6 tommer bliver lynhurtigt med 120 Hz opdatering, og grafikken når Quad HD kvalitet. Det vil sige 1.440 punkter pr. tomme i stedet for det mere udbredte 1.080 – Full HD.

Batteriet bliver efter sigende på pænt store 4.500 mAh, der får hurtig-opladning både pr. kabel og trådløst.

Endelig skal OnePlus 9 være vand- og støvtæt efter IP68 standarden. Selfie-kameraet på fronten byder på en 32 megapixel billedsensor…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pak iPhone ind i natur