Dette skab holder dit tøj rent og pænt

Kodak gør comeback

Engang for efterhånden mange år siden var Kodak en stormagt i foto. Verdens største fabrikant af traditionel, kemi-baseret film, før det digitale format overtog foto, video og musik. De knaldgule æsker så man overalt i verden, og Kodak solgte millioner af letbetjente lomme-kameraer.

Kodak blev et af de stor ofre for digitalisering. Amerikanerne sov ganske enkelt i timen og var ganske enkelt tæt på at gå konkurs i 2013. Siden har Kodak prøvet at lancere bl.a. en egen Ektra smartphone i 2017, sit egen krypto-valuta KodakCoin i 2018 og relancere de gamle Extrachrome og Super-8 film formater.

Ingen af disse tiltag er blevet en synderlig succes. Den kunne dog sagtens ligge i Kodaks nye Smartphone Photography Kit. Det er et sæt praktisk tilbehør til mobiltelefon fotografer, der har lidt højere ambitioner end almindelige selfies og turist-fotos.

Kittet omfatter bl.a. en mini tripod, der er udviklet specielt til smartphones. Med i pakken er også et ring-lys, som anbringes omkring mobilens kamera. Det sikrer ekstra godt fotolys under dårlige lysforhold eller til diffuse fotos . Og det tredje er to ekstra linser til mobilen, som tilfører ultra-vidvinkel og makro fotografi.

Kodaks nye idé synes helt rigtig. Der ligger mange millioner smartphones i folks lommer, som bare skriger efter at få hjælp til at tage bedre fotos.

Kodak har endnu ikke offentliggjort en pris, men holdes den nede i et fornuftigt niveau, kan foto-kittet let blive en bestseller….

Med de to ekstra objektiver kan man give sin mobiltelefon mulighed for fotos i super vidvinkel eller tæt på motivet (makro).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette skab holder dit tøj rent og pænt