Stresset job med god løn

Opladning helt uden ledning

Trådløs opladning af mobiltelefoner, smartwatches og øretelefoner får masser af omtale, og mange mennesker synes, at det er utrolig smart. Men er det nu det i virkeligheden?

OK – man sparer at stikke en USB-ledning i sin gadget og forbinde den via en ledning med en oplader i stikkontakten. I stedet lægger man sin mobil på en måtte, der sender strøm trådløs strøm via induktion. Men måtten selv – den har en ledning til elstikket.

Helt uden bånd som Pinocchio i den berømte Disney tegnefilm bliver den trådløse opladning dog først, hvis man investerer i en moderne power bank som den nye Yoolox. Den er udviklet i Tyskland og hævdes at være markedets mest fleksible.

I praksis er Yoolox et bærbart batteri, som man kan lægge sin smartphone eller anden elektroniske gadget oven på til trådløs opladning. Batteriet har man selvfølgelig sørget for at lade op hjemmefra, inden man tager afsted – og så har man et lille mobilt elværk med sig i tasken, hvorend man befinder sig. Helt uden ledninger.

Yoolox er kompatibel med Qi trådløs opladning, som både Apple og Samsung bruger til sine nyere mobiltelefoner. Men Yoolox har tilmed kredsløb til Quick Charge 3.0 indbygget, så opladningen kan gå hurtigt.

Meget smart er Yoolox forsynet med fire sugekopper, så den kan anbringes bag på den smartphone eller tablet, der trænger til frisk strøm. Betjeningen er legende let, og man kan lade tre enheder op på samme tid – den ene trådløst, de to andre via USB stik.

Yoolox fås med kapaciteter på enten 10.000 eller 16.000 mAh. Det skulle være tilstrækkeligt til f.eks. at håndtere en iPhone X til trådløs opladning plus en iPad via USB kabel og en Samsung Galaxy S9 telefon via USB-C stikket.

Den smarte trådløse power bank kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Kickstarter til priser fra 39 euro – det er ca. 290 kroner. Levering vil ske i Europa til september….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stresset job med god løn