Terningen klar på 0,38 sekund

Tag din gadget med i bruser

Hører I til de mange, der simpelthen føler sig nøgne og hjælpeløse, når de ikke har deres smartphone på sig – eller i det mindste inden for umiddelbar rækkevidde?

I har den med i seng og ved middagsbordet. Den ligger foran jer på skrivebordet, og I sidder med næsen dybt nede i skærmen, når I kører bus eller tog. Og i bilen er den naturligvis forbundet håndfrit via Bluetooth, så I kan tale uden at tage forpoterne fra rattet og øjnene fra kørebanen.

Well – så har I nok også mobilen med i bad og drømmer om, at jeres tablet eller laptop med touch skærm kunne følge med i brusekabinen. Man skal jo ikke gå glip af noget som helst – selv ikke i de fem minutter under vandstrålen og med shampoo i håret.

De fleste moderne mobiltelefoner – nu også inklusive iPhones – er vandtætte. Det er de til en vis grad, når der i specifikationerne står, at de er f.eks. er IP67 og IP68 kompatible. Så dem kan man egentlig godt tage med i bad, og de drukner heller ikke, hvis de falder i håndvasken eller toiletkummen.

Men hvor gør man af dem, når man har hænder fyldt med sæbe, creme eller shampoo. Så risikerer man jo, at de dyre elektroniske gadges smutter ud af hånden og falder ned på det hårde gulv i badeværelse og toilet. Dét kan de færreste moderne smartphones tale uden at tage skade.

Hvad man gør – man køber da et bruseforhæng, der har vandtætte lommer til både smartphone og tablet – og for den sags skyld også en trådløs Bluetooth højttaler på batteri. Så har man billede og lyd lige foran næsen og kan trykke på skærmene uden at efterlade våde fingre.

Bruseforhænget er nemlig lavet af gennemsigtigt PVA materiale, der lader fingertryk trænge igennem sin overflade. Materialet er genbrugeligt, lugt- og svampefrit – og det er forsynet med en anti-bakteriel overflade, der gør det let at rengøre.

Det nye bruserforhæng har i alt17 lommer at hælde ting i. Med andre ord kan man bruge det som hængende udstilling af alle sine gadges, smykker og andre småting. Hvis ikke udsigten ind til ens smækre våde krop ikke er sexy nok.

Meget gennemtænkt er lommerne placeret i forskellig højde, så både mandlige basketball spillere, danske kvinder af normal højde og knap så lange børn kan have glæde af musik, spil, emails, Facebook og nyheder i brusebadet.

OK – helt billigt er sådan et gennemtænkt bruserforhæng ikke. Det koster noget mere end dem, I plejer at købe i Jysk, Bilka, eller når der er tilbud i det lokale discount supermarked. 450 kroner eller 74 USD skal I regne med at bløde for nyheden.

Læs i øvrigt også min artikel om, hvor vandtæt er jeres mobiler i virkeligheden her….

Lommerne i bruserforhænget sidder i forskellig højde og har varierende størrelse, så de har plads til både smartphones, tablets, små Bluetooth højttalere, briller, smykker og andre småting, som man har med i bad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terningen klar på 0,38 sekund