Varm selv dit ur op

Virtual Reality til virkelig pris

Næsten hver gang, der lanceres nye spændende Virtual Reality produkter, kan man kun købe dem i USA, Japan eller Kina. Det er lidt, ligesom fabrikanterne mener, at europæere godt kan holde sig lidt længere i den virkelige verden, inden de kaster sig ud i den virtuelle.

Sådan har det også været med Go head-sættet fra Facebook-ejede Oculus. Det praktisk ”stand-alone” sæt havde verdenspremiere i februar og har været til salg i amerikanske butikker siden begyndelsen af maj.

Nu kommer Oculus Go så til Europa med officiel lancering i butikkerne fra den 26. juni. Fra i dag kan VR headsættet dog også forudbestilles til priser fra 220 euro – det er ca. 1.650 kroner.

er måske den nemmeste vej til at hoppe ind i virtual reality. Go kræver ingen ekstra hardware, ingen tilsluttet computer eller separate bokse. Go er rigtig bærbar, nem at bruge og skal være komfortabelt at have på.

Man skal dog have en moderne smartphone, den gratis Oculus app, internet app til opsætning samt naturligvis de apps med indhold, som man vil opleve via sine virtual reality briller.

Oculus oplyser, at der inden længe vil være 1.000 forskellige apps til rådighed. Spil, film og mere seriøse ting som f.eks. undervisning og virtuelle rundgange i butikker, udstillinger, museer osv. Man skal blot tage Oculus Go på, tænde apparatet – og man vil føle, at man ser billedet på en ni meter stor skærm.

Inde i Oculus Go headsættet sidder bl.a. en Snapdragon 821 processor – kendt fra mange mobiltelefoner – der kan levere billeder i 2.560 gange 1.440 punkters opløsning. Headsættet fås med enten 32 eller 64 GB lager som standard….

http://https://www.youtube.com/watch?v=21wpdaiDGr4

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varm selv dit ur op