I morgen ville JFK være 100 år

Spænd tandpastaen ind

Vores forældre har uden tvivl sagt det til os mange gange, da vi var små – og vi har gjort det samme til vores børn.

Husk nu at trykke tuben bagfra, så al tandpastaen kommer ud. For tomme tuber er død-irriterende om morgenen – eller værre – der sidder en lille portion pasta helt nede i bunden, og resten af tuben er helt flad.

Jeg har læst et eller andet sted, at 20-25 pct. af tandpastaen bliver smidt ud, fordi den aldrig er kommet ud af tuben, før den blev erklæret tom. På samme måde i øvrigt med tuberne af mayonnaise og remoulade.

Den italienske mester-designer Alessi vil nu lave den optimale tube-tømmer, og hans to medarbejdere Gabriele Chiave og Lorenza Bozzoli har hentet inspirationen fra et bælte-spænde.

Det gør både tube-presseren dekorativ, effektiv – og så kommer man til at tænke på sin slankekur, når man børster tænder. Sug maven ind for at få bæltet et hul længere.

Alessi’s Tooth Paste Buckle er fremstillet af forkromet letmetal og kan naturligvis også bruges til andet end tandpasta – f.eks. til madvarer, cremer eller maling.

Bæltespændet koster 21 USD eller ca. 140 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I morgen ville JFK være 100 år