Filmen helt for dig selv

Her er et rigtigt Hi-Fi møbel

I mange parforhold kan indretningen af ens fælles bolig stadig være et problem. Især, hvis den ene part kommer slæbende med højttalere og stereo-anlæg, der fylder det mest af en væg.

Problemet er blevet mindre, efterhånden som elektronikken er blevet trådløs, og man kan få glimrende højttalere, som fylder forbløffende lidt.

Men går man til grænserne, kan selv det mindste lydanlæg give anlæg til diskussion. Og dog…

Amerikanske JLA Design Studio vil nemlig skabe, hvad firmaet selv kalder for ”ægte Hi-Fi møbler”. Design, der mixer elektronik og stilrene træmøbler, så begge sider får maksimale levevilkår.

JLA’s første produkt er dette M1 sidebord til sofaen, som ingen ville drømme om også fungerer som en seriøs Hi-Fi højttaler. Den er nemlig elegant gemt i en trekant under bordpladen. Trekanter har ingen parallelle flader, hvilket giver optimale arbejdsbetingelser for et højttaler kabinet.

JLA tilbyder i første omgang M1 sofabordet med højttaler og forstærker i enten birketræ natur eller i en sortfarvet variant, hvis et mørkt bord står bedre til resten af møblementet. Højttaleren er trådløs og kan derfor spille streamet musik lige fra en smartphone, som man har liggende på bordet.

Selve højttaleren er bestykket med en 50 watts digital forstærker, en pænt stor basenhed på otte tommer og en dome tweeter af silke til at varetage de høje toner. Lydbilledet skal være afbalanceret og rent – og aldrig før har I oplevet et pænt sofabord, der kan spille så højt.

Meget diskret har JLA anbragt små touch knapper på siden af bordet, som kan bruges til at styre volumen, start/stop og hop videre til næste nummer. M1 højttaleren – undskyld bordet – koster 995 USD eller ca. 6.100 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmen helt for dig selv