iPhone goes Hollywood

Filmen helt for dig selv

Hvor ofte har man ikke siddet i en biograf og været generet af højlydt fnisen fra nabosæderne, eller mobiltelefon skærme som lyser op overalt i mørket?

Eller man prøver at koncentrere sig om at se en tv-serie i en film derhjemme, mens resten af familien også forsøger at tiltrække sig ens opmærksomhed?

Kan I nikke genkendende til de to scenarier, kunne I være målgruppen for den nye Poptheatr gadget. Den henvender sig nemlig til dem, der ikke kan nøjes med at isolere sig fra omverdenen via hovedtelefoner.

Poptheatr ligner en sort indkøbspose, som man tager over hovedet for at have sit privatliv for sig selv. Privatlivet kan være en smartphone eller en tablet, som anbringes på holdere inde i posen, inden man gemmer sig af vejen i mørket.

Det private teater på hovedet kan foldes sammen, når det ikke er i brug. Om det også kan bruges til at bære sine indkøb fra supermarkedet i, melder historien ikke noget om. Men Poptheatr kan leveres med en trådløs Bluetooth fjernbetjening, så man ikke behøver at tage posen af hovedet, hver gang man skal justere noget på sin smartphone eller tablet skærm.

Poptheatr hævder, at man får den bedste lydoplevelse ved ikke at bruge hoved- eller øretelefoner. Så fungerer den ret tykke pose i stof som indersiden af en højttaler eller et lille lukket rum med lydreflektioner fra de fire sider.

Interesserede kan forudbestille et eksemplar af Poptheatr til favørpris via iværksætter portalen Kickstarter. Her koster ens egen lille private biografsal 54 USD eller ca. 330 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone goes Hollywood