En Mini med Beatles i

Et klart ja til Apples nye super mobil

Et gammelt ord siger, at man kan købe sig til en kvindes hjerte. Hvis det er korrekt, har denne unge forelskede kinesig gjort det helt rigtige.

Chen Ming friede nemlig til sin kærest med et stort hjerte sat sammen af 25 splinternye Apple iPhone X telefoner pakket ind i rødt gavepapir.

Den forelskede ungersvend har nok på forhånd sikret sig, at hans livs udkårne er Apple fan. Ellers ville den ganske store investering i nye iPhones have været helt spildt.

Netop den nye iPhone X betragtes af mange kinesere som det højest opnåelige, selvom landet jo producerer masser af glimrende smartphone selv. Mærker som Huawei, OnePlus, Vivo, Lenovo eller Xiaomi kommer alle fra Kina – og Apple selv får sine iPhones bygget på kinesiske fabrikker.

Men der er meget mere prestige for en kineser at købe dyre ting fra Vesten. Apple telefoner f.eks. eller luksusbiler fra Tyskland, moderigtige tasker fra Italien eller dyre rødvine fra Frankrig.

Chen Ming fik hjælp af nogle venner til at føre sin kæreste på afveje, så hun ikke fattede mistanke om, hvad der var ved at blive forberedt. Da hun ankom, gik han på knæ midt imellem de mange iPhone X telefoner. Efter sigende svarede pigen ja, da hun fik overrakt en forlovelsesring i guld med ædle stene.

Ifølge kinesiske medier er Chen en dygtig udvikler af videospil, og hans forældre skulle være ret velhavende. Det har nok hjulpet på finansieringen af det utraditionelle frieri. En iPhone X koster nemlig mindst 8.388 yuan, hvilket svarer til ca. 8.650 kroner.

I Kina er der desuden et stort underskud af gifte-færdige unge kvinder, hvorfor mange forældre tager langt ud på landet for at finde kandidater og købe dem fra deres familier.

Både Chen og kæresten, hvis navn mærkelig nok ikke afsløres, er ivrige computer spillere. De har også mødt hinanden over et spil, hvor de kæmpede sammen over internet.

Hvorfor det lige var 25 iPhone X’er, som den kommende brud blev begavet med, har også en grund. Pigen er nemlig 25 år gammel. Farven på indpakningen skyldes ikke, at telefonerne skulle ligne bladene i en dybrød rose. Rød er den kinesiske bryllupsfarve, hvor hvidt jo er det på vores breddegrader.

De mange iPhone X’ere beholdt det ny-forlovede par dog ikke selv. De tog to hver, så de havde en i reserve, hvis den dyre telefon skulle gå i stykker. Resten forærede Chen Ming til sin familie, sviger-familie og tætte venner.

Ungersvenden kan i øvrigt prise sig lykkelig for, at hans brud er vild med Apple og iPhones. For tre år siden havde en anden kineser nemlig den samme idé. Han købte for 100.000 USD iPhone 6 telefoner og lagde dem i en bunke foran sin udkårne. Hun svarede nej, fordi hun hellere ville have diamanter….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Mini med Beatles i