Facebook taber ikke brugere

Dell gør noget for samarbejdet

Microsoft var først til at præsentere en ny type touch skærm, som er beregnet til mødelokaler og grupper på en arbejdsplads eller en undervisnings-institution.

Flere andre har også vist eksempler på disse digitale whiteboards. Nu følger Dell så efter med sin Interactive Touch Monitor, der skal gøre samarbejdet lettere – også med eksterne kolleger, som kan vises i et video-vindue på en del af skærmen.

Dells nye udspil er på 75 tommer og i ægte 4K kvalitet. Måske ikke så godt, hvis man har en ulæselig håndskrift, staver dårligt eller har en bums på næsen, når man optræder på video.

Hvis pladsen er begrænset i det lokale, hvor den store skærm placeres, kan den bygges sammen med en lille Dell OptiPlex Micro PC. Så fungerer det hele som en alt-i-én computer med meget stor monitor på.

Dell Interactive Touch Monitor rummer bl.a. to standard HDMI og et HDMI CEC stik, RS-232, RJ45 og USB porte. Desuden er der audio in og out.

Den temmeligt opsigtsvækkende og rum-dominerende skærm kommer på markedet til april. I USA skal den koste 6.000 dollars eller ca. 40.000 kroner. Med i prisen følger Flat Frog Whiteboard Collaboration software….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook taber ikke brugere