Verdensmusik i handy format

Her er Samsungs nye smart-ur

Samsung får travlt i de kommende to-tre måneder. I den periode dukker nemlig tre nye toptelefoner op – bl.a. Galaxy Note 20 og en ny foldemobil. Allerførst får vi imidlertid et nyt smartwatch at se.

Samsungs tredje generation af Galaxy Watch ventes at få verdens-premiere onsdag den 22. august. Det bliver med en hel stribe forbedringer, der får uret til at ligne en traditionel tidsviser på hånden mere. Altså et trin mod det mere klassiske i design.

De første rygter om Galaxy Watch 3 taler om runde urkasser i enten rustfrit stål eller titanium. Diameteren vælger man mellem 41 og 45 mm, og sandsynligvis kommer Samsungs digitale ur i sort eller bronze kulør.

(Foto: Evan Blass / evleaks)

Displayet ligger beskyttet bag ridsefast Gorilla Glass DX. Med i det solide hører, at Galaxy Watch 3 opfylder de militære krav MIL-STD-810G til at være vand-, stød- og støvsikkert. Nyheden er ikke et dykkerur, men det tåler at komme 50 meter under vand.

41 mm varianten kommer med et indbygget batteri på 247 mAh og en skær, på 1,2 tommer. Den større og mere maskuline version på 45 m får så et 340 mAh batteri og et 1,4 tommers display.

Begge Galaxy Watch 3 nyheder har en bevægelig krone, som kan bruges til at supplere touch skærmen i betjening. Der er 1 GB RAM, 8 GB lager. GPS, NTC, mulighed for 4G SIM-kort og trådløs opladning.

(Foto: Evan Blass / evleak)

Styresystemet er Samsungs Tizen OS 5.5. Det kan udveksle data med Android og iOS, men har nok så interessant en stribe sundheds-relaterede sensorer integreret.

De kan både måle brugerens hjerterytme i detaljer, blodtryk, søvn-kvalitet, aktivitets-niveau og vise et elektro-kardiogram. På dét punkt ligger Galaxy Watch 3 på niveau med Apple Watch

Selvfølgelig har uret også Samsungs meget aktuelle håndvaske-app ombord. Den holder styr på,, hvor ofte folk renser hænder i disse Corona-tider og, hvor længe de vasker dem ad gangen….

(Indledningsfoto til artiklen: Weibo)

(Foto: Weibo)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdensmusik i handy format