Læser du bøger på skærm eller papir?

Norlys sænker priser på strøm til elbilen

(Foto: Norlys)

Er vi ved at få priskrig på strøm til elbilen, sådan som vi med jævne mellemrum oplevede med prisen på benzin og diesel i gamle dage?

Noget kunne tyde på det, for den jyske energi- og tele-gigant Norlys fortsætter sin aggressive udrulning af sit eget lade-netværk over hele Danmark ved at skrue ned for sine priser.

For en uge siden åbnede Norlys en serie nye lynlade-centre i danske provinsbyer med den første adresse i Odense. Det skete med gratis strøm til Norlys bilister i et kort tidsrum.

Her til morgen kommer så meddelelsen, at Norlys sænker prisen med godt 1,50 kroner pr. kWh ved ladning på selskabets 22 kWh standere. De kaldes også for ”destinations-standere.

Det er de mest almindelige ladepunkter og typisk dem, som Norlys opstiller i forbindelse med kommunale udbud, som selskabet vinder.

Mens prisen for opfyldning på de almindelige ladestandere sænkes til 2,49 kroner pr. kWh hos Norlys, falder den til 3,49 kWh pr. kWh ved lynladning.

Ifølge Norlys er det helt naturligt, at priserne vil variere, alt efter om man fylder strøm på fra en almindelig ladestander eller en lynlader:

”Når man lynlader, er det, fordi man gerne vil kunne køre hurtigt videre. Den bekvemmelighed koster lidt mere,” forklarer Ellen Trolle. Hun er direktør i Norlys’ ladestander-forretning.

Trolle tilføjer, at man danskere ikke har mulighed for at få opsat deres egen lader ved boligen. De skal i stedet bruge en almindelig offentlig ladestander på 22 kWh i nabolaget.

Med den nye prisnedsættelse får de et bedre argument for at skifte over fra benzin, diesel eller hybrid til ren eldrift….

Prisnedsættelsen gælder kun Prisændringerne gælder kun på de offentlige ladestandere, som Norlys selv driver. På de ladestandere, som Norlys opstiller hos erhvervskunder, har Norlys ingen indflydelse på prissætningen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læser du bøger på skærm eller papir?