Apple designere forlader skuden

Lamborghini har fået en pladespiller

(Foto: Lamborghini)

Mange bil-entusiaster mener, at der er noget magisk over de 12-cylindrede v-motorer, der har kendetegnet Lamborghinis super-sportsvogne og SUV’er gennem over 60 år.

Ikke kun er det hastighed og acceleration, som fascinerer Lamborghini fans. Mange af dem nævner også motorernes klang som forklaringen.

Den italienske bilfabrikant lover nu sine fans – både dem, der allerede ejer en Lamborghini og dem, der drømmer om det – at den karakteristiske motorlyd vil bestå i mange år fremover.

Man vil sågar kunne tage den med ind i sin dagligstue. Ikke hele sportsvognen, men dens brølende tornado af toner.

Selve pladeskiven har et print som fælgen på en Lamborghini. (Foto: Lamborghini)

Af samme grund har Lamborghini nu lanceret sin egen pladespiller med tilhørende LP-plade, der rummer lyden fra adskillige af bilmærkets mest kendte klassikere.

Grammofonen har Lamborghini hentet hos Technics i Japan, der fremstiller en særlig udgave af sin SL-1200 M7B klassiker til formålet. Det tilhørende album med motorlydene sørger Technics også for presningen af.

Technics pladespilleren er pyntet med Lamborghinis y-formede linier, som kan genkendes fra alle sportsvogne, som den italienske fabrik har sendt på gaden i de seneste ti år. Mønstret fås i orange, grønt eller gult.

(Foto: Lamborghini)

Oveni kommer et stort Lamborghini logo på selve pladetallerkenen. Det findes også i mindre målestok ved siden af Technics logoet under kontrol-knapperne til højre på grammofonen.

Den medfølgende vinylskive indeholder skæringer med V12 lyden fra Lamborghini modellerne 400GT 2+2, Miura SV, Countach, Diablo 6.0 SE, Muercielago LP 640 og den seneste nye Revuelto.

Pladen kan kun købes sammen med den særlige Lamborghini variant af pladespilleren. Den koster 1.100 dollars eller ca. 7.800   danske kroner.

Lamborghini er begyndt at modtage forudbestillinger af sættet online. Leveringen skal ske i slutningen af juni….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple designere forlader skuden