Russere udnytter bagdør til Windows

OnePlus er klar med ny tablet

(Foto: OnePlus)

OnePlus vil gerne være kendt for andet end den kinesiske fabrikant, der udfordrer konkurrenterne med stærke Android smartphones til lavere priser.

Sådan var det i gamle dage. Dengang alle talte om ”flagship killers.”

I dag har OnePlus bredt sine vinger betragteligt og sælger mobil-telefoner i de fleste prisklasser, tablets, øretelefoner, smartwatches, tastaturer, tv-apparater og øretelefoner.

OnePlus’ storsælgende Watch 2 ur kommer nu i en mere luksuriøs udgave i metallic finish. (Foto: OnePlus)

OnePlus’ tv er ikke nået til Europa og Danmark, men sælges bl.a. i store antal i Indien. Det samme gælder for OnePlus Pad Go tabletten, der lander i danske butikker den 23. april kl. 15.

På samme tidspunkt løfter OnePlus sløret for en ny luksus-udgave af sit stor-sælgende Watch 2 ur, der fremtræder i en flot stålgrå finish i stedet for den normalt barsk-sorte.

OnePlus Pad Go er en billigere mellemklasse-udgave af mærkets avancerede første Android-tablet, som kom på markedet for et år siden.

OnePlus Pad Go har både et filter mod blåt lys og en særlig feature, der skal hjælpe folk med at falde i søvn, når de bruger tabletten i seng. (Foto: OnePlus)

Go-udgaven har samme ydre størrelse med en skærm på 11,4 tommer, men må nøjes med en MediaTek Heli G99 processor med op til 8 GB RAM og 256 GB lager. Sidstnævnte kan dog udvides med microSD kort.

Den lavere pris afslører sig også i, at man kun har én farve at vælge sin Go i- mint grøn. De øvrige data ser fine ud for en Android tablet i mellemklassen.

LCD-skærmen på 28,8 centimeter har f.eks. en nydelig grafisk opløsning på 2,4K og en billed-opdatering på 90 Hz.

(Foto: OnePlus)

Det gør ikke tabletten lige så hurtig til spil som moderne smartphones, men vil være ok for langt de fleste brugere, som gerne vil se video og game lidt løs på skærmen.

Dertil kommer, at OnePlus Pad Go har en certificering fra de tyske test-laboratorier TÜV Rheinland-Pfalz for lav udstråling af blåt lys. Godt for øjnene.

Tilsyneladende har OnePlus også indbygget en særlig ”Bedtime Mode” i den nye Pad Go. Den skal reducere det hjerne-stimulerende lys fra enheden, hvilket vil være godt, når man bruger Pad Go i sengen lige før lukke-øje-tid.

Her ses størrelses-forholdet mellem den nye OnePlus Pad Go tablet og OnePlus’ populære 12’er telefon. (Foto: OnePlus)

OnePlus har indbygget (næsten) samme kamera på front og bagside af tabletten. Begge har 8 megapixel billedsensorer og kan optage video i Full HD med 30 billeder i sekundet (fps). Forskellen er, at kameraet bagpå har elektronisk billed-stabilisering (EIS).

Endelig rummer OnePlus Pad Go et stort batteri på 8.000 mAh, der kan fyldes hurtigt op for en tablet – nemlig med 33 watt. Opladningen kan kun foregå via kabel – ikke trådløst.

OnePlus vil sælge Pad Go i versioner med og uden 4G mobiltelefoni i. De danske priser er endnu ikke offentliggjort, men i Indien koster OnePlus Pad Go fra 20.000 rupees. Det svarer til under 2.000 kroner….

OnePlus telefoner og tablets kan kommunikere tæt med hinanden. (Foto: OnePlus)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Russere udnytter bagdør til Windows