Øretelefoner giver rigtig cool musik

Mere kulør på air-fryers

(Foto: Gourmia)

Sidste år var air-fryers det helt store køkken-gadget. Bare se på det utrolige antal maskiner, der blev båret ud fra elektronik-varehuse og supermarkeder under Black Friday og i julehandelen.

Interessen for air-fryers har også Google registreret: Hver måned søger danskere 135.000 gange på ordet ”air-fryers”. På ordet ”ovn” er det kun 5.400.

Men har I lagt mærke til, at (næsten) alle air-fryers er sorte. Vel nærmest matsorte. Der er ikke meget spræl over at have dem stående på køkkenbordet.

Det har den amerikanske fabrikant Gourmia nu sat sig for at ændre.

Firmaets nye Panorama 7 Quartz Digital Air Fryer fås ikke kun i flere glade kulører. Nyheden har også masser af glas, så man kan kigge ind og se sine madvarer blive tilberedt.

På sin vis kan Panorma 7 minde lidt om en mini-udgave af de mange moderne luksus-personbiler, hvor forruden går direkte over i et stort soltag med udkigop mod himlen.

De første gange skal det nok fascinere køberne – både de voksne og måske især børnene – at følge fritterne blive brune og kyllinge-lårene dejligt sprøde.

Panorama kan dog andet end se flot ud. Den nye air-fryer er computer-styret  med 12 one-touch præ-indstillings-knapper og et LED-display med intuitiv betjening.

Gourmia oplyser, at den nye air-fryer kommer med en avanceret for-varme-funktion og hele 30 eksklusive opskrifter.

Det eneste, Gourmia mangler at fortælle, er pris og salgs-tidspunkt. Panorama 7 havde stor succes på det amerikanske ”The Inspired Home Show 2024”, så mon ikke den farveglade madmaskine lander i butikkerne senest til efteråret?

I øvrigt var New York baserede Gourmia det største air-fryer mærke i USA i 2023 – målt i antal solgte eksemplarer….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øretelefoner giver rigtig cool musik