Nu får Android også ”find min ting”

Dette lille tastatur er oplagt til gamere

(Foto: Logitech G)

Hvis du har en lille laptop, vil du allerede vide, hvordan det er at arbejde med et tastatur, der er mindre end normalt.

Ofte vil det kun have 65 eller 70 procent størrelse, så der kun er QWERTY skrivetasterne, en række tal og nogle enkelt funktions-taster.

Har du brug for et separat taltastatur, som f.eks. bogholdere og revisorer har, må man kravle op på en laptop med mindst 15 tommers skærm eller større. Ellers er der ikke plads i bredden.

De fleste taster kan skræddersys og konfigureres frit, så de udløser en sekvens af op til 15 funktioner. (Foto: Logitech G)

Men man kan selvfølgelig gå endnu længere ned i format. Især, hvis man ikke har for store pølsefingre eller bruger sit tastatur mest til gaming og computerspil.

Tilbehørs-giganten Logitech lancerer nu sit hidtil mindste tastatur. Det er nede på 60 procent i størrelse og mangler derfor funktions-tasterne i toppen.

Kan man undvære dem, får man til gengæld et tastatur, der er meget nemt at bære rundt på. Samtidig lover Logitech, at det ikke er gået ud ud over skrive-komforten på det nye Pro X 60 Lightspeed keyboard.

På trods af sin klejne størrelse har Pro X 60 rigtigt mekaniske taster, som man kan mærke, at man aktiverer. (Foto: Logitech G)

Det nye tastatur har fortsat behagelige mekaniske taster med fire millimeters vandring. Det kan også gøre det populært hos gamere og andre, der spiller meget på deres pc.

Som udgangspunkt vil de fleste nok bruge Pro X 60 Lightspeed som et trådløst tastatur med enten Bluetooth eller Logitechs egen Lightspeed dongle. Alternativt kan man dog også forbinde tastaturet med et USB-C kabel.

Selvom Pro X 60 ser ret simpelt ud med sine relativt få taster, skal man ikke lade sig snyde: Gamere kan f.eks. skræddersy tasterne og lægge makro-forløb med op til 15 funktioner i hver. Det sker ved hjælp af Logitechs G Hub software og et nyt Keycontrol værktøj.

Man kan også skabe personlige lyd-effekter eller indrette baggrunds-belysning i tastaturet helt efter sin egen lyst og behov. Standard er blåt lys.

Dertil kommer, at taster kan forsynes med en dobbelt top, så de fungerer til dual-shot effekter i heftige videospil.

Gamere vil formentlig også synes om, at Logitech G Pro X 60 Lightspeed er udstyret med en strategisk placeret volumen-kontrol, en praktisk bære-taske og en særlig ”Game Mode” switch, der kan slukke for irriterende taster.

Det nye mini-tastatur fås i kulørerne sort, hvid og pink. Det kan købes på nu på www.logitechg.com og hos udvalgte forhandlere. Prisen ligger på 1.499 kroner….

(Foto: Logitech G)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu får Android også ”find min ting”