Her er de 10 mest populære websider

HP har et gamer-monster

Omen 45L (Foto: HP)

Der er måske ikke så mange, som er klar over det, men HP er faktisk også set stort navn i gaming og pc-udstyr til ambitiøse computer-spillere.

Tilføj navne som Omen og Victus efter HP, og den almindelig laptop og desktop på kontoret forvandles til en prustende e-sports-udøver.

På det netop overståede CES Show 2022 i Las Vegas havde HP et halvt fodboldhold med i nye gamer-produkter.

Den tungeste er HP Omen 45L desktop pc’en, der kan købes med både Intel og AMD processorer – alt efter smag og præferencer.

Er man Intel fan, kan man bestykke sin nye HP spillc-pc med op til Intel Core i9 12900K processor  af 12, generation.

Omen 45L er et monster af en spille-pc. (Foto: HP)

 

Den kan så suppleres med et Nvidia GeForce RTX 3090 grafikkort med 24 GB  lynhurtig DDR6X video-RAM.

Foretrækker man AMD ”motorer”, lægges toppen med Ryzen 9 5900X chippen og AMD’s Radeon RX 6700T med Infinity Cache teknologi.

Begge varianter er at betragtes som super-sportsvogne i processor-verdenen. De kan håndtere selv de mest avancerede computerspil i suveræn stil.

Da hårdt-ydende pc’er har det med at løbe varme efter mange timer med fulde omdrejninger, lancerer HP en ny patenteret køle-løsning til sit gamer-flagskib.

Det hedder Cryo Chamber og er et slags køleskab, som er placeret i toppen af pc-kabinettet. Kammeret trækker koldere luft fra ydersiden af pc’en ind over processoren, som derved kan holdes seks grader køligere end i pc’er uden en Cryo ombord.

Omen 45L. (Foto: HP)

Da gamer-freaks ofte har det med at være pilfingre, har HP gjort det nemt at fjerne for- og sideplader uden brug af værktøj. Så kan man sidde og kigge ind i motorrummet, når Omen 45L arbejder.

Derudover kommer pc’en med en Omen Gaming Hub installeret. Den giver hurtig adgang til vigtige gamer-funktioner som Undervolting, Performance Mode og Network Booster.

HP har samtidig en opgraderet lillebror – Omen 25L – parat. Den har fået forbedret køling via en nu front-blæser på 12 centimenter, ligesom computeren kan købes med 12. Generation Intel Core i7 elller den seneste nye AMD Ryzen motor.

Da gamer-pc’er også gerne må se coole ud, fås Omen 25L nu i en flot keramisk hvid farve med sidepaneler i hærdet glas. Så har man fri udsigt indendørs og kan få det hele forstærker med et lysshow.

Endelig står HP klar med den første desktop-pc i sin Victus serie i mellemklassen. Den er mere kompakt i designet end de voluminøse Omen søskende.

HP er også på vej med sin første Omen monitor med HDMI 2.1 og hurtig 120 Hz opdatering. Den store 27 tommer monitor passer både til gamer-pc’er og spille-konsoller. (Foto: HP)

Motorvalget går op til 12. Generations Intel Core i7 med Nvidia GeForce RTX 3060 TI grafik eller AMD Ryzen 7-5000G med Radeon RX 6600 XT.

Victus by HP 15L satser også på at være mere miljø-rigtig: Således er kabinettet lavet af genbrugs-plastik, ligesom den er lakeret med vandbaseret maliing i kulørerne Mica Silver eller Ceramic White.

Den super-stærke HP Omen 45L er i danske butikker nu til priser fra 18.999 kroner. En sportsvogn eller en racercykel er jo heller ikke billig.

Victus 15L kommer til februar og Omen 25L til foråret. Deres danske priser ligger ikke klar endnu….

Vivtus 15L computeren ser noget mere anonym ud i forhold til sine større Omen søskende. (Foto: HP)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de 10 mest populære websider