Google åbner App Mall til Chromebooks

WeShare vender tilbage i MobilePay

(Foto: MobilePay)

Jeg kender mange MobilePay brugere, som har savnet muligheden for at dele udgifter i en gruppe. F.eks. i forbindelse med udlandsrejser, hytteture eller sammenskuds-gilder.

Den populære WeShare funktion har været slettet siden 1. februar 2023, men vender tilbage fra næste uge. Det bliver under navnet ”Del udgifter.”

Den vil fremover blive bedre integreret i selve MobilePay, så man ikke længere behøver at downloade og håndtere en ekstra app.

Gruppe-regnskabet er en vigtig del i den nye MobilePay app, som rulles ud i Danmark tirsdag den 12. marts.

Siden danske MobilePay og norske Vipps fusionerede, har det nye fælles selskab haft travlt med at udvikle en ny app eller ”wallet-løsning”, som er det tekniske udtryk for den.

Den nye app har været prøvekørt med succes hos 2,5 millioner finske MobilePay brugere dsiden januar. Fra næste tirsdag er det så de 4,5 millioner danske brugeres tur.

Den nye MobilePay vil fortsat fremstå i blå farver i Danmark og Finland, mens den optræder som Vipps i orange klæder i Norge. Den velkendte MobilePay swipe vil også være intaktu.

Målet for MobilePay er at skabe en fælles mobil betalings-platform, der får over 11 millioner brugere og 400.000 betalings-steder i Skandinavien.

Netop betalings-stederne er blevet et problem for MobilePay:

Flere supermarkeds-kæder med over 500 butikker har meddelt, at de dropper MobilePay, fordi service-priserne bliver sat op, og man skal købe ny hardware for at kunne håndtere den nye app….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google åbner App Mall til Chromebooks