Walkmanden får et ægte comeback

Her er verdens største Mini-LED tv

Kinesiske TCL har især gjort sig kendt for at sælge store fladskærms-tv til lave priser. Det gælder også i de danske elektronik-varehuse.

TCL råder imidlertid også over den nyeste tv-teknologi, og det vil kineserne bevise med en række nye modeller i de dyrere klasser.

Målgruppen for TCL’s nye og enorme 115 tommers QD-Mini LED tv er de samme, der gerne giver mange penge for et stort tv fra Samsung, Sony eller LG.

Desuden må det nye TCL QM891G også være en direkte rival til de mennesker, som foretrækker en video-projektor frem for en fast stor tv-skærm.

(Foto: TCL)

Under alle omstændigheder skal man selvfølgelig have god plads i stuen eller på væggen. Et TCL QM891G på 115 tommer fylder 292 centimeter i diagonalen.

Ifølge TCL er der tale om det største Mini-LED tv på markedet med Quantum DOT teknologi. Det indeholder 20.000 zoner, som tv’ets AIPQ processor kan styre hver for sig.

Kæmpen er en udløber fra TCL’s eksisterende QM8 familie af premium tv, der rummer skærme mellem 65 og 98 tommer.

Til forskel fra dem kommer “storebror» med integreret surround sound og 6.2.2 højttaler. Desuden har processoren fået mere kunstig intelligens (AI), så den kan tilpasse sig hver bruger.

TCL er ikke klar til at fortælle en pris på dette mega-tv, men billigt bliver det næppe….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Walkmanden får et ægte comeback