Vi taler mindre i telefon og bruger flere data

Samsungs nye budget-telefoner er landet

(Foto: Samsung)

Mens det meste af verden kigger frem til den 17. januar som datoen, hvor de nye Samsung Galaxy S24 topklasse telefoner har verdens-premiere, har Samsung lige sørget for at fylde de danske lagre op med nye Galaxy A-modeller til en langt lavere pris.

Samsungs nye Galaxy A05s og A25 mobiler er nemlig landet her i landet til priser fra henholdsvis 1.299 og 2.299 kroner.

I de prisklasser stiller man normalt ikke de store forventninger til de tekniske specifikationer. Ikke desto mindre er det flot, at begge modeller f.eks. kommer med hoved-kameraer på 50 megapixels.

Begge mobiler har også tre kameraer på ryggen:

Galaxy A25 er en 5G telefon med god AMOLED skærm til små penge. (Foto: Samsung)

Ud over hoved-objektivet på 50 MP er det et 25 MP dybde-kamera og en makro på 2 MP til nær-billeder på Galaxy A05s. Her er selfie-skyderen på fronten så på 13 MP.

På den tusind kroner dyrere Galaxy A25 er udvalget naturligvis bedre – nemlig en ultra vidvinkel på 8 MP plus en makro på 2 MP. Selfie-kameraet ser ud til at være det samme.

Meget skægt er, at skærmen faktisk er større på lillebror end på storebror hos Samsung. Henholdsvis 6,7 og 6,5 tommer.

Forskellene ligger i, at displayet på Galaxy A05s er en LCD-type med en billed-opdatering på 90 Hz. På Galaxy A25 sidder en bedre AMOLED skærm på 120 Hz. Begge displays viser billeder i Full HD+ kvalitet.

Galaxy A05s har en større skærm end den tusind kroner dyrere A25. Til gengæld kører telefonen kun med 4G – ikke 5G. (Foto: Samsung)

Begge Samsung nyheder har også samme batteri-størrelse – 5.000 mAh. Det skulle sikre op til to dages brug på en opladning, fordi de anvendte processorer ikke er særligt kraftige.

Samsung oplyser ikke, hvilke ”motorer” der ligger i de to nye budget Galaxies. Leifshows kan dog afsløre, at der er tale om en Qualcomm Snapdragon 680 i A05s og en Samsung Exynos 1280 i A25.

Galaxy A05s fås i varianter med 4 GB RAM og 64 GB lager eller 6 GB RAM og 128 GB lager. Man kan vælge mellem at købe sin mobil i farverne sort, sølv og lysegrøn.

Galaxy A25 kan købes med enten 6 GB RAM og 128 GB lager eller 8 GB RAM og 256 GB lager. Her er farverne gul, blå og sort.

Og til sidst – hvad er så den vigtigste forskel på de to nye Samsunger – ud over prisen. Det er, at Galaxy A05s er en 4G telefon, mens A25 kan udnytte de nye og hurtigere 5G mobilnet….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi taler mindre i telefon og bruger flere data