Tysk delstat vil udrydde telefax

Sony har solgt 50 millioner PlayStation 5

(Foto: Yan Krukau / Pexels)

Videospil er årets helt store hit i underholdnings-industrien. Spiltitler til pc, konsoller og mobiler omsætter for flere penge end biograffilm, musik og koncerter tilsammen.

En af de store vindere er Sony, der sælger flere PlayStation 5 (PS5) spillekonsoller, end den japanske elektronik-gigant kan producere.

I december 2022 passerede Sony 30 millioner solgte PS5 enheder på verdensplan. I juli i år nåede Sony 40 millioner, og nu er 50 millioner på plads, inden julehandelen for alvor er gået i gang.

PlayStation 5 er blevet en gigantisk succes. (Foto: Sony)

Dermed er PS5 ikke kun den hurtigst sælgende PlayStation konsol nogensinde. PS5 sælges også i tre gange flere eksemplarer end den direkte Xbox konkurrent fra Microsoft.

Forklaringen på Sonys massive succes er først og fremmest en stribe nye spiltitler, der for alvor har lokket gamerne over på PS5 platformen.

Det er f.eks. Marvels ”Spider-Man 2” fra Insomniac Games, ”Baldur’s Gate 3” fra Larian Studios og “Alan Wake 2” fra Remedy Entertainment.

Dertil kommer spilhits som ”EA Sports FC24”, nye udvidelser af f.eks. ”Fortnite” fra Epic Games og lanceringen af ”Roblox” på PlayStation platformen….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tysk delstat vil udrydde telefax