Xiaomi laver sit eget HyperOS styresystem

Netflix sætter priserne op

(Foto: Mollie Sivaram / Unsplash

Selvom det går forrygende for Netflix, holder det ikke verdens største video-streaming udbyder fra at sætte priserne op. Sidste gang, det skete, var i begyndelsen af 2022.

I det seneste kvartal har Netflix fået ni millioner nye abonnenter. Noget af et comeback efter en nedtur oven på Corona, som Netflix tjente store penge på.

Folk var jo nødt til at holde sig hjemme og indendørs under pandemien, så hvorfor ikke bruge tiden på at se tv og film?

Succes’en fejrer Netflix desværre ved at sætte priserne op. Det sker i første omgang i USA ,Frankrig og Storbritannien.

Derfor er det nok kun et spørgsmål om tid, inden danske Netflix abonnenter skal betale flere penge hver måned. Prisstigningerne er kommet på Netflix’ Basic og Premium abonnementer.

Basic, der blev stopper for nye abonnenter tidligere i år, stiger fra 10 til 12 dollars om måneden for gamle brugere. Premium prisen øges fra 20 til 23 dollars.

Til gengæld skal Netflix abonnementer med reklamer i holde samme pris som i dag.

En af forklaringerne på, at Netflix har fået så mange nye abonnenter, er formentlig, fordi streaming-tjenestens jagt på password-delere begynder at virke. Mange af de nye abonnenter er tidligere gratister.

Netflix er nu oppe på 247,15 millioner betalende abonnenter på verdensbasis. Det er 10 procent flere end for et år siden.

Folk er tilsyneladende også villige til at se reklamer. 30 procent af Netflix’ nye abonnenter har nemlig valgt de streaming-pakker, der indeholder annoncer.

Netflix er i øvrigt ikke ene om at sætte priserne op. I de senere måneder har også Disney+ og Max gjort det. Det samme har Spotiftm YouTube Premium, Apple Music, Microsoft med Xbox Game Pass og Sony med PlayStation Plus….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xiaomi laver sit eget HyperOS styresystem