Projektor til mange ting

Netflix med reklame koster 60 kroner

(Foto: Gizchina)

Netflix forsøger at genvinde tusinder af tabte kunder ved at lancere et billigere abonnement, hvor man til gengæld må acceptere reklamer før og under udsendelsen.

Ifølge nyhedsbureauet Bloomberg vil Netflix tage mellem syv og ni dollars om måneden for det nye abonnement. Det er mellem 53 og 70 danske kroner.

Det nuværende Netflix abonnement uden reklamer koster mellem 79 og 149 kroner månedligt i Danmark og fra 9,99 dollars i USA.

Både med og uden reklamer tilbyder basis-abonnementet på Netflix video-streaming i 480 punkters kvalitet – altså langt under Full HD, som de fleste tv kan vise.

Netflix har ikke udsendt noget officielt om de nye priser, men tilsyneladende vil streaming-tjenesten nøjes med fire minutters reklamer pr. time.

Det er langt under de 10 til 20 minutter, vi kender fra amerikansk tv og flere kommercielle kanaler i Danmark.

Netflix ventes at lancere sin reklame-finansierede kanal sidst på året. Det vil ske først på de store markeder som USA, mens mindre lande som f.eks. Danmark nok ikke får tilbuddet før i løbet af 2023….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projektor til mange ting