Netflix sætter priserne op

3 har fået 11.000 nye abonnenter

(Foto: 3)

Teleselskabet 3, der forleden kunne fejre 20 år på det danske marked, fortsætter sin fremgang på vores lille, men hårdt ombejlede marked.

I det seneste kvartal har 3 således fået 11.000 nye abonnenter, således at teleselskabet nu er oppe på 1,582 millioner kunder i Danmark. De bruger alle mobiltelefon.

Omsætningen i tredje kvartal er faldet en smule til 679 mio. kroner. Det skyldes, at 3 i januar introducerede et låne-router koncept til sit ”Internet til Hjemmet 5” tilbud. Det har spist en del af omsætningen midlertidigt.

Til gengæld tjener 3 flere penge på bundlinien, idet drifts-resultater før afskrivninger (EBITDA) endte på 204 millioner kroner i tredje kvartal.

Forklaringen er, at 3 er tæt på at have sit eget 5G mobilnet rullet ud i hele landet. Dermed falder roaming omkostningerne, som 3 har måttet betale til andre teleselskaber for at låne deres 5G netværk….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix sætter priserne op