Elbil på den klassiske måde

Mange kan sagtens nøjes med sort/hvid

(Foto: Brother)

Selvom alle efterhånden ser verden i farver, er der i hvert fald på et par enkelte områder, hvor de fint kan nøjes med sort / hvid. Det er i deres indretning af boligen – og i deres printere.

Af samme grund sælger Brother mange små og relativt billige laserprintere i sort/hvid.

De har nu fået familie-forøgelse med seks nye modeller, der er designet til hjemmebrug og mindre kontorer.

Brugerne får adgang til print-hastigheder op til 34 sider i minuttet, automatisk dobbelt-sidet udskrivning og store papirskuffer med plads til 250 ark.

Her er den mindste model i den nye laser-familie. Det er den rene printer HL-L2400DW. (Foto: Brother)

Printerne fungerer både trådløst, via USB-kabel og med Brothers Mobile Connect app. Desuden kan indskannede og kopierede dokumenter sendes direkte til smartphone, tablet og pc.

De to store Brother MFC-L2860DW og DCP-L2660DW kommer med store touch-skærme i farver på 6,8 centimeter, der gør dem nemme og overskuelige at betjene.

Den nye serie af s/h-laserprinter fra Brother består af to rene printere – HL-L2400DW og HL-L2445DW, de to alt-i-én modeller DCP-L2620DW og DCP-L2660DW samt to alt-i-én printere med fax – MFC-L2800DW og MFC-L2860DW….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elbil på den klassiske måde