Galaxy S23 Ultra kan mangle plads

Sov bedre med Tesla

(Foto: TESLA)

For de fleste mennesker er Tesla lig med dyre elbiler, der har været med til at revolutionere hele auto-industrien I de senere år.

En del mennesker ved også, at Tesla sælger store batteri-systemer, der kan opsamle sol- og vind-energi i villaer, land-ejendomme og hele landsbyer i f.eks. Australien.

Færre er til gengæld klar over, at Tesla tilbyder en hel stribe gadges og merchandise som supplement til sine elbiler.

(Foto: TESLA)

Det kunne dog også se ud, som om andre fabrikanter bruger Tesla navnet til at sælge produkter til det smarte hjem.

Jeg skal ikke kunne sige, om Tesla i USA har godkendt det, men i hvert fald hævder tjekkiske TESLA, at man har været i markedet i næsten 70 år. Længe før Elon Musk grundlagde den kendte elbil fabrikant i USA.

Den seneste nye gadget fra TESLA i Tjekkiet er en intelligent sovepude, der godt kan være interessant for folk, som har problemer med at falde i søvn.

TESLA Smart Pillow har tre praktiske funktioner, der alle skal hjælpe sine brugere til en bedre søvn – integreret opvarmning, lulle-ind musik i puden og overvågning af brugernes søvn-kvalitet.

(Foto: TESLA)

Med hensyn til sidstnævnte feature konkurrerer TESLA’s sovepude med bl.a. en række smartwatches, der har Sleep Monitor sensorer indbygget.

Ligesom på urene registreres brugernes søvnforløb. Tallene overføres trådløst til en app på mobiltelefonen, hvor man kan studere resultaterne i både tal og grafer.

TESLA puden kan samtidig holde brugerens hoved varm på kolde nætter ved hjælp af integrerede varmetråde.

Ifølge TESLA kan puden hæve temperaturen helt op til 57 grader Celsius. Det lyder lige voldsomt nok. Man risikerer jo at få hovedet kogt, når man sover.

(Foto: TESLA)

Endelig rummer den smarte pude en trådløs højttaler, der spiller musik, podcasts eller hvid-støj via brugerens mobiltelefon. Hvis støj skal være særligt beroligende og søvndyssende.

TESLA’s Smart Pillow sælges online og gennem forhandlere i en række lande. Danmark står dog ikke på TESLA’s Europa-kort på firmaets hjemmeside.

Ifølge TESLA’s hjemmeside er prisen endnu ikke klar, men man får at vide, at en alt-i-én app følger med, som fungerer både på iPhones og Android….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galaxy S23 Ultra kan mangle plads