Trump gør online comeback

Glacier er sommerens coole gadget

(Foto: EcoFlow)

Jeg ved godt, at det måske ikke lige er årstiden til at skrive om bærbare køleskabe og ismaskiner, som man kan tage med ud i haven, på picnic, camping eller en tur til stranden.

På den anden side har det aldrig været dumt at være ude i god tid. Mange læsere er måske allerede begyndt at planlægge deres næste sommerferie eller, hvad der skal købes af nyt til terrasse eller sommerhus.

Den nye EcoFlow Glacier kunne sagtens blive alle tiders sommer-gadget.

Glacier nyheden kan producere 18 isterninger på kun 12 minutter. (Foto: EcoFlow)

 

Det er nemlig en smart og bærbar kombination af et lille køleskab på hjul, isterning-maskine og powerbank, hvis batteri både kan drive køleren og levere strøm til eksterne smartphones, Bluetooth højttalere, øretelefoner osv.

Som ekstra-udstyr fås sågar et solcelle-panel, der forlænger køleskabets og batteriets levetid i løbet af en varm sommerdag.

Køleskabs-delen er ikke voldsom stor. Den har plads til nogle få dåseøl eller et par flasker vin og vand. Til gengæld køler EcoFlow Glacier hurtigt.

Ifølge fabrikanten kan man producere 18 store isterninger på bare 12 minutter.  Det er jo ikke længere end, hvad det tager at drikke en cocktail eller et stort glas vand.

(Foto: EcoFlow)

Batteriet på pæne 297 Wh kan klikkes ud og ind, så det er nemmere at oplade i en stikkontakt. Det skal kunne holde køleren i gang i 24 timer, medmindre selvfølgelig at man lænser det for energi ved at koble laptops, tablets, telefoner osv på.

EcoFlow reklamerer med, at man vil bygge det bærbare køleskab i grønne og robuste genbrugs-materialer. Desuden er det udviklet med lavt strømforbrug for øje.

Glacier nyheden bliver styret fra en app på mobiltelefonen. Det eneste, vi nu mangler at kende, er en pris og, hvornår nyheden kan købes.

Lige præcis de to ting mangler EcoFlow at fortælle. Det smarte køleskab blev præsenteret på det nyligt afsluttede CES Show 2023 i Las Vegas….

(Foto: EcoFlow)

(Foto: EcoFlow)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trump gør online comeback