Her er verdens største elbil lande

Googles nye topmobiler kommer i næste uge

(Foto: Google)

I USA betragtes Googles Pixel telefoner som de værste konkurrenter for Apples iPhones.

Dels fordi både Apple og Google er amerikanske. Dels fordi både iPhones og Pixels er relativt dyre smartphones.

På onsdag den 4. oktober har Google officiel verdens-premiere på ottende generation Pixel telefoner, der kommer både som en Pixel 8 og en Pixel 8 Pro variant.

En lidt uheldig dato kan man sige, for på præcis den samme dato holder OnePlus nemlig sin første foldemobil – Open hedder den – over dåben.

(Foto: Weibo)

En del specifikationer og et enkelt officielt foto er sluppet ud om de nye Google telefoner, som ventes at blive mellem 500 og 1.000 kroner dyrere end sine forgængere.

Pixel 7 Pro koster officielt fra 7.000 kroner på det danske marked, men kan fås meget billigere her kort, før afløseren bliver præsenteret.

Selv med en prisstigning på måske en tusse til 8.000 kroner vil Googles nye toptelefon være mærkbart billigere end Apples nye iPhone 15 Pro og Pro Max.

Både Pixel 8 og 8 Pro benytter Googles egen Tensor G3 processor. Pro modellen får dog 12 GB RAM som standard, mens den almindelige Pixel 8 må nøjes med 8 GB.

Skærmen på Google Pixel 8 bliver forholdsvis lille – 6,17 tommer. Den viser billeder i Full HD+ og 2.400 gange 1.080 punkter. Lysstyrken er på fine 1.400 nits.

Pixel 8 Pro modellen disker så op med et større 6,7 tommers OLED display og 120 Hz i billed-opdateringen. Her er grafikken fornemme Quad HD+ med 3.120 gange 1.440 punkter.

På kamerasiden får Pixel 8 et forbedret hoved-objektiv på 50 megapixel samt en vidvinkel på 12 MP. Selfie-skyderen på fronten har en 10,5 MP billedsensor.

Google Pixel 8 Pro får samme hovedlinse som lillebror, men skal til gengæld udstyres med en ny ultra vidvinkel på 48 MP og en ny tele med fem gange optisk zoom.

Samtidig ventes Google at lancere ny versioner af spændende software som Video Boost, Night Sight, Audio Eraser og Magic Editor, hvor man f.eks. kan udskifte ansigter på personer, man har taget billeder af.

Nogle rygter vil også vide, at Google Pixel 8 kommer med noget så usædvanligt som et indbygget termometer….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er verdens største elbil lande