VW på vej med kompakt elbil

Er det her Googles nye mobil?

(Foto: Onleaks / Smartpix)

I oktober sidste år åbnede Google omsider op for, at selskabets Pixel 7 telefoner kunne sælges officielt på det danske marked.

Det har gjort, at de velrenommerede Google smartphones er blevet meget mere oplagte rivaler til iPhone, Samsung, OnePlus, Xiaomi og Motorola.

Af samme årsag er det også blevet relevant at holde øje med, hvad Google måtte komme med af nye mobiltelefoner, tablets osv.

Googles karakteristiske bånd med kameraer og blitz i fortsætter også i den nye ottende generation af Pixel telefonen. (Foto: Onleaks / Smartpix)

Den 10. maj holder Google sit store årlige I/O event, som denne gang får mindst tre højdepunkter:

De er det nye Android 14 styresystem, Googles modspil til Microsofts ChatGPT, de nye Pixel 8 telefoner omsider Pixel Fold – Googles første klaptelefon,

De første ”renders” – på dansk vel nærmest gætte-billeder – er nu dukket op af Pixel 8 og 8 Årp. De bygger på tekniske informationer om de nye telefoner og ligger som regel meget tæt på det endelige produkt.

Google Pixel 8 får en mindre skærm end på forgængeren – 5,8 tommer. (Foto: Onleaks / MySmartPrice)

Umiddelbart ligner Pixel 8 Pro sin forgænger fra sidste år. I hvert fald i det ydre. Med to forskelle: Teelefonens hjørner er mere afrundede, og skærmen nu helt flad.

Dermed går Google bort fra de buede displays, der længe gik for at være kendemærket for premium telefoner.

Til gengæld var det sjældent, man kunne bruge siderne af skærmen til noget praktisk. De så bare ret cool ud.

Pixel 8 modellen ser ud til at få en mindre skærm end forgængeren – 5,8 i stedet for 6,3 tommer. Forklaringen kan være, at Google vil skabe en større afstand mellem standard og Pro-modellerne.

Pixel 8 Pro telefonens skærm vil også skrumpe – fra 6,7 til 6,52 tommer. Den skal kunne vise billeder i 2.822 gange 1.344 punkter.

Motoren i begge mobiler vil være Googles egen Tensor processor. I dette tilfælde formentlig den helt nye version, som Google har udviklet i samarbejde med Samsung.

Desværre er der ikke meget nyt om kameraerne i Pixel 8 og 8 Pro. Netop de fine kameraer er et af de stærkeste argumenter for at vælge Google. Også, selvom telefonerne bestemt ikke er billige.

Endelig ventes Google også at præsentere en ny økonomi-udgave af sine telefoner. Den skal hedde Pixel 5a….

 

 

 

 

 

 

……….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VW på vej med kompakt elbil