Kassettebåndet er fyldt 60 år

Smart lille pung til iPhone-ejere

(Foto: Stympro Tech)

Selvom flere og flere ordner deres betalinger elektronisk via MobilePay eller netbank, er der altså stadig brug for kreditkort og noget at have dem liggende i.

Den nye Stympro kunne godt være et fint bud til det formål.

Ikke kun, fordi op til tre kort ligger lunt og sikkert i den lille pung med ”hard case”, men måske snarere fordi nyheden indeholder flere smarte features til især iPhone brugere.

Stympro er nemlig udstyret med en magnet, der passer til Apples MagSafe teknologi.

(Foto: Stympro Tech)

Den gør det muligt at fastgøre pungen til iPhone, så den fungerer som en stander til telefonen. Fint, når man vil se, hvad der sker på skærmen, mens man sidder ved et bord.

Det kunne f.eks. være en video-chat, og funktionen virker både med iPhone stående vandret eller lodret. Sådan en smart dims har Apple ikke selv.

Nok så praktisk er, at Stympro indeholder et ekstra batteri på 2.000 mAh. Det er ikke nok til at lade en iPhone 12, 13 eller 13 op trådløst, men det hjælper godt på vej.

Stympro Tech har også integreret Apples ”Find My” teknologi i den nye pung:

Skulle man glemme eller tabe pungen, kan man finde den igen via Find My app’en på sin iPhone og samtidig låse adgangen til den,

Endelig rummer den smarte kort-beholder en højttaler, der beeper forskelligt, alt efter om man fjerner sig fysisk fra Stympro eller nærmer sig igen.

Den nye 4-i-1 pung til iPhone vejer kun 10 gram og ser ud til at blive en solid succes op iværksætter portalen Kickstarter, hvor fabrikanten forsøger at hente kapital til en storproduktion via Crowd Funding.

Interesserede kan her forudbestille et eksemplar til sig selv formedelst 541 Hong Kong dollars eller ca. 475 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kassettebåndet er fyldt 60 år