Den handy spille-pc

Se fodbold gratis via Telia TV

Selvom Telia vel basalt er svenske og burde holde med de blå-gule ved fodbold VM i Rusland, mener teleselskabet, at ingen danskere skal gå glip af kampene.

Derfor får alle Telia kunder – uanset mobil abonnement – fri data på de dage, hvor det danske landshold spiller i Rusland. Det er første gang i morgen.

Telia ved om nogen, at danskernes tv-forbrug har ændret sig markant i de otte år, der er gået, siden Danmark kvalificerede sig VM slutrunde i fodbold sidste gang. Mange har droppet det traditionelle kabel-tv og vælger i stedet at streame tv-serier og sports-begivenheder via smartphone, tablet, Chromecast eller Apple TV.  Og det kræver meget data.

Det er er muligt at se samtlige 64 VM-kampe med Telia TV, men teleselskabet mener også, at kunder uden Telia TV skal have samme chancer. Derfor får alle Telia abonnenter fri data til alle de kampe, som Danmark skal spille i Rusland.

Telia lancerede allerede i marts måned et abonnement med fri data. Men i anledning af VM, giver Telia altså nu alle mobilkunder fri data de dage, hvor Danmark spiller.

Telias særlige fodbold-service strækker sig også til, at alle selskabets tv-kunder får fri adgang til samtlige VM-kampe – uanset hvilken tv-pakke de måtte have hos Telia.

Samtidig holder Telia fast i at tilbyde første måned gratis. Dermed kan alle danskere kvit og frit se samtlige 64 VM-kampe med dansk kommentator gratis.

Telia TV er en app, som findes til både Apple iOS og til Android. Desuden kan app’en som den eneste på det danske marked fungere med Apple TV. Via Chromecast kan de streamede billeder vises på tv-skærme.

Ud fra devisen, at ingen skal gå glip af VM, er Telias særlige VM-tiltag skruet sammen ved, at Telia under VM placerer de danske tv-stationer, der sender minimum én VM-kamp, i den billige grundpakke. Dermed får alle Telias tv-kunder fri adgang til samtlige VM-kampe….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den handy spille-pc