DRTV vil kræve login fra næste år

Her ligner Apple Watch et dyrt schweizer-ur

(Foto: Caviar)

Apple Watch er ved at blive så udbredt hos danskerne, at nogle vil synes, at uret ser for almindeligt og ordinært ud. Alle har det jo på armen.

Caviar kan få alle disse negative ord til at forsvinde med ét:

Man skal blot købe et af de to nye ur-cases, og ens Apple Watch ligner pludseligt et dyrt kronometer, der er hentet ud fra en af de berømte schweiziske urmagere.

Caviar kan nogle læsere måske huske fra for et par år siden, hvor det russisk-italienske firma udsendte den ene forædling af Apple iPhones og Samsung Galaxies efter den anden.

Det kunne f.eks. være med ægte guld klæder til telefonen. Med slange- og alligator-skind eller med håndlavede mosaikker og portrætter af kendte mennesker på bagsiden af telefonen.

(Foto: Caviar)

Dyrt og eksklusivt og sjældent set, fordi Caviars juvelerer kun fremstillede de op-peppede produkter i meget små oplag.

Som så mange andre rendte Caviar, der havde base i Moskva, ind i problemer på grund af Ukraine krigen og de efterfølgende handels-restriktioner fra Vesten.

Caviar reagerede lynhurtigt ved at dele aktiviteterne op i to selskaber. Det ene Caviar ligger nu i Dubai og er det, man kan købe luksus-varerne fra i dag uden politiske problemer.

Det gælder naturligvis også de to Caviar Haute Horlogerie Collection cases, der får Apple Watch til at se helt anderledes fornem ud.

De to cases hedder henholdsvis Clous de Paris og Rayonne. De adskiller sig fra hinanden i både materialer og udseende.

(Foto: Caviar)

Clous de Paris varianten er f.eks. fremstillet I 925 kvalitet sølv og I titanium. Dekorationen er et parisisk ”hobnail” mønster, mens urremmen er lavet i sort gummi.

Rayonne udgaven kommer i 18 karat guld og med et Guilloché mønster skabt af Breguet. Det skal minde om solstråler, der sendes ud fra Apple Watch.

Ligesom Clous de Paris har også Rayonne en sort urrem med dobbelt lukning og håndtegnede motiver i det sorte.

Den slags eksklusivitet er naturligvis ikke helt billig.

Clous de Paris versionen fremstilles i kun 39 eksemplarer og koster fra 4.160 dollars inklusive Apple uret indeni. Det svarer til ca. 29.000 kroner.

Det gyldne Rayonne smartwatch skal man malke sit kreditkort for 19.570 dollars eller ca. 137.000 danske kroner. Kun 19 eksemplarer bliver håndbygget….

 

 

1 kommentar

  • Nice response in return of tһis difficulty with
    firm arguments aand describing tһe wһole tһing aboսt thаt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRTV vil kræve login fra næste år