Få øjenkontakt i video-mødet

Gylden lyd på ørerne

(Foto: Caviar)

Med 4.800 kroner hører Apples nye AirPods Max hovedtelefoner til markedets dyreste – og formentlig også bedste – hovedtelefoner.

De skal nok blive populære, selvom deres pris gør dem ret eksklusive. Eller gør den?

Hvis man hellere vil have et sæt AirPods Max, som ingen – eller kun meget få andre – har på hovedet,  har russisk-italienske Caviar den helt rigtige løsning.

Caviar, der har sit hovedsæde i Moskva, leverer Apple hovedtelefonerne i det pureste guld. 18 karat 750’er guld for at være præcis.

(Foto: Caviar)

 

Apples originale ørepuder og polstringen af hovedbøjlen er så erstattet med nye i ægte krokodille læder. Resten fremstår så I enten hvidt eller sort.

Caviar vil sætte de meget eksklusive hovedtelefoner til salg straks i det nye år. Prissedlen lyder på 108.000 dollars eller ca. 670.000 kroner.

Til den pris burde man hyre en bodyguard, der passer på en, når man har de gyldne hørebøffer på. Ellers bliver de nok hurtigt stjålet, hvis man bærer dem på cykel gennem København….

(Foto: Caviar)

(Foto: Caviar)

 

 

https://caviar.global/

https://caviar.global/announcement-of-2021-en/airpods-max/gold-black/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få øjenkontakt i video-mødet