Netflix spil kan snart spilles på tv

Alle YouSee routere bliver opgraderet

(Foto: YouSee)

I de senere par år har Danmarks største teleselskab YouSee mistet over 250.000 internet-kunder, fordi konkurrenterne har bedre priser og ofte også hurtigere fiber-forbindelser at tilbyde.

Med et snedigt nyt skaktræk vil YouSee nu vende trenden fra modvind til stærk medvind.

YouSee opgraderer nemlig gratis den internet- og Wi-Fi router, som alle kunderne har stående.

Den nye er formentlig markedets sikreste og samtidig bredest dækkende, fordi den har et ”mesh” netværk integreret. Sådan et skal man ellers normalt investere ekstra i.

Mesh gør det muligt at sætte en eller flere signal-forlængere op i boligen, så Wi-Fi 6 netværket kan nå bedre ud i alle hjørner og etager i huset. Eller for den sags skyld også ude i haven.

Den nye YouSee Wi-Fi 6 router sikrer alle husets enheder, som er koblet på det trådløse netværk. (Foto: Getty Images / Unsplash+)

Den nye router har også fået øget sin intelligens, så den konstant optimerer signal-kvaliteten i Wi-Fi netværk.

Via den nye YouSee-app ”Mit Internet” skal man nemt og smertefrit kunne tjekke sit eget netværk og se, hvem i huset der f.eks. har brug for ekstra hastighed og kapacitet.

Samtidig skal man kunne oprette et separat trådløst gæste-netværk, der kører uafhængigt at husets eget. På den måde kan gæster komme online uden at få adgang til boligens pc’er, smartphones, tablets, tv og enheder til det smarte hjem.

Med ”Mit Internet” skal man desuden kunne sætte regler for, hvor meget tid hver enkelt medlem af husstanden må være på internet i døgnet.

En oplagt detalje i en tid, hvor politikere, skoler og alle mulige eksperter diskuterer især børns skærmtid og dens skadelige virkning.

Sådan virker Mesh-delen i YouSees nye router. (Illustration: YouSee)

Ret vigtigt er det også, at YouSees nye standard router har fået ekstra sikkerheds-filtre integreret som del af pakken. Det beskytter automatisk hele hjemme-netværket mod f.eks. hacker-angreb, virus og svindel-forsøg.

Det er nok ret vigtigt, for YouSee har fundet ud af, at kun 17 procent af brugerne af de nuværende, gamle routere har købt ogveret en ekstra sikkerheds-pakke.

Med den nye router får kunderne sikkerheds-pakken automatisk med fra dag ét. Den kræver ingen installation og koster ikke ekstra.

Her til sidst en kort oversigt over, hvordan YouSees nye Wi-Fi 6 router med Mesh adskiller sig fra traditionelle routere:

  • Med routeren kan man nemt opsætte et Mesh-netværk, der fjerner døde zoner og sikrer en stabil internet forbindelse overalt i hjemmet.
  • De nye opgraderede routere har fået et ekstra sikkerhedslag indbygget, der automatisk dækker alle enheder på Wi-Fi netværket. Fra pc’er og smartphones til trådløse højttalere, smarte køleskaber, alarmer, dørlåse osv.
  • Det integrerede Mesh-netværk kan udvides og tilpasses nemt. Man kan købe ekstra Mesh-noder, der øger Wi-Fi netværkets rækkevidde.
  • Router og Mesh-noder har integreret intelligens, der løbende optimerer signal-kvaliteten i netværket. Også, når man f.eks. ændret i netværket eller kobler flere enheder på.
  • Traditionelle routere kræver ofte manuel konfiguration og administration. Med routeren følger den nye ”Mit Internet” app, som gør det nemt at kontrollere Wi-Fi netværket, fordele kapaciteten og f.eks. begrænse brugeres skærmtid

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix spil kan snart spilles på tv