Nu kommer den utrolige iMac Pro

100 mio. kr. til 40 bredbånds projekter

Der er godt nyt til 40 af de lokale sammenslutninger, der i september søgte om midler fra statens bredbåndspulje.

Energistyrelsen har i dag offentliggjort, at 40 projekter bliver tildelt midler fra puljen, der tilgodeser husstande med adgang til dårligt bredbånd. Af dem skal YouSee stå for 19 projekter, der dækker cirka 2.000 husstande.

Forud for dagens offentliggørelse havde i alt 72 projekter fra hele landet ansøgt om midler fra bredbåndspuljen. Til dem var YouSee valgt som bredbånds leverandør i 36 tilfælde.

Flere danskere skal have adgang til hurtigt internet og kabel-tv.


Det er andet år i træk, at bredbåndspuljen udlodder midler til ansøgere, der ønsker bedre bredbånd til deres lokalområde. Sidste år lød puljen på 80 mio. kr., mens der i år har været 20 millioner mere at gøre godt med.

YouSee har i den forbindelse lanceret modellen YouSees Landdistriktsinitiativ, hvor husstande kan gå sammen og ansøge om bedre bredbånd i deres lokalområde.

Senest har YouSees Landdistriktsinitiativ givet bedre bredbånd til landsbyen Skiveren i Vendsyssel og til Nab på Fyn.

– Vi ønsker at tage ansvar for digitaliseringen af Danmark. Derfor byder vi selvfølgelig ind, når der er etableret en bredbåndspulje. Vi fortsætter også med at opgradere og udbygge bredbåndsnet i hele Danmark, siger vicedirektør Eva Birgitte Bisgaard fra YouSee….

40 projekter e er i år godkendt til at få støtte til bredbånd. (Grafik: Energistyrelsen)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kommer den utrolige iMac Pro