Disney+ bliver 38 procent dyrere

Giv dit gamle Hi-Fi digitale fornemmelser

(Foto: Linkplay)

Jeg kender flere musik-entusiaster, der er så glade for deres gamle – og sikkert dyrt indkøbte – Hi-Fi anlæg, at de ikke kunne drømme at udskifte det med et nyt og digitalt.

Én ting savner de dog. Nemlig at kunne streame musik fra internet og afspille det på deres analoge stereo-anlæg.

Linkplay Technology gør det nu muligt at bygge bro mellem den nye og den gamle verden.

Wiim Pro Plus er nemlig en lille diskret sort kasse, som kan streame musik, føre den gennem en professionel AKM 4493SEQ digital-til-analog konverter og aflevere musikken i en ægte audiofil kvalitet.

Wiim Pro Plus kan også forvandle analog lyd fra f.eks. en pladespiller til digital streaming. (Foto: Linkplay)

Den nye Plus udgave af Linkplays musik-streamer har også fået andre forbedringer:

Det er f.eks. en Burr-Brown PCM-1861 analog-til-digital konverter af høj kvalitet. Den kan bruges til f.eks. at forvandle lyden fra analoge pladespillere, båndoptagere og tv til moderne digital, der kan streames over nettet. Kvaliteten er her 32 bit og 192 kHz opløsning.

Wiim Pro Plus købere forbinder deres eksisterende Hi-Fi systemer ind i den nye verden af streaming via phono-stik, Toslink eller Coax udgange på bagsiden af den lille sorte boks.

Lydsignalet sendes derpå i digital form via trådløst Wi-Fi eller Ethernet, hvis man har et netværk med kabler.

Stemme-genkendelsen foregår via en mikrofon i den medfølgende fjernbetjening. (Foto: Linkplay)

Som standard er Wiim Pro Plus kompatibel med digitale lydformater som f.eks. Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Alexa Casting, Tidal Connect, Qobuz, Amazon Music, Deezer og Chromecast Audio.

En medfølgende app til mobil eller tablet gør det nemt at sortere og placere op til 26 digitale kanaler bag hver sin preset-knap. Lydbalancen kan justeres i hver kanal via en digital equalizer.

Endelig kan man såmænd også bruge sin stemme til at styre et stereo-anlæg med Wiim Pro i. Den kan nemlig arbejde med både Google Assistent, Apple Siri og Amazon Alexa.

Den nye Wiim Pro Plus Music Streamer koster fra 219 dollars eller ca. 1.500 danske kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney+ bliver 38 procent dyrere